comScore

Beşiktaş Beşiktaş

BJK Haberleri: Beşiktaş'a müjde, 30 dönüm arazi Beşiktaş'a verildi!

16 Temmuz 2018, Pazartesi 22:45
BJK Haberleri: Beşiktaş'a müjde, 30 dönüm arazi Beşiktaş'a verildi!

Beşiktaş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri yanındaki araziye 49 yıllığına sahip olacak.

FutbolArena - Beşiktaş taraftarını sevindirecek karar mahkemeden çıktı. İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri yanındaki 30 dönümlük araziyi, 49 yıllığına Beşiktaş kulübüne tahsis etti.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU: "DÜNYADA ROL MODEL OLACAK BİR ALT YAPI TESİSİ KURACAĞIZ"
Sözcü'nün haberine göre Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bu konu ile ilgili 2013 yılından beri uğraşıyorduk. Başkanımız Fikret Orman arazinin kulübe kazandırılması için bir çok görüşme gerçekleştirdi. Bu iş için tam 5 yıldır verdiğimiz mücadelenin çok büyük onurunu yaşıyoruz. Mahkeme arazinin 49 yıllığına bedelsiz olarak bize verilmesine karar verdi. Hukukun üstünlüğü her şeyden önemlidir. Artık söz konusu araziye dünyada rol model olacak bir alt yapı tesisi kuracağız. Ve Beşiktaş o özlenen özkaynak düzenine tekrar geri dönecek. Bu konuda sayın başkan Fikret Orman'ın hakkını teslim etmeliyim. Çok destek verdi.Hep arkamızda durdu ve bugün gelinen noktada çok önemli bir iş başardık. Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun”

Beşiktaş, 30 dönümlük araziye yapılacak olan alt yapı tesislerinin inşaasına Eylül ayında başlayacak. Bu proje için Başkan Fikret Orman bizzat Avrupa ülkelerini gezerek Ajax, Barcelona, Real Madrid ve Arsenal gibi kulüplerin altyapı tesislerinden bilgiler toplayacak.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!