comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş - Yasin Öztekin transferinde sıcak gelişme

13 Haziran 2019, Perşembe 00:35
Beşiktaş - Yasin Öztekin transferinde sıcak gelişme

FutbolArena İzmir muhabiri Ahmet Tekin, Göztepe'nin Yasin Öztekin'i 2 milyon avrodan daha az bir bedele elden çıkaracağını ancak Beşiktaş'tan gelen takas tekliflerine sıcak bakılmadığını açıkladı.

FutbolArena - Beşiktaş'ta gündeme gelen Yasin Öztekin transferinde sürpriz gelişmeler yaşandı. Siyah beyazlı takımın transfer girişimlerinde bulunduğu Yasin Öztekin için Göztepe'nin tavrı belli oldu. FutbolArena İzmir muhabiri Ahmet Tekin, Beşiktaş - Yasin Öztekin transferi hakkında flaş açıklamalarda bulundu.
 

Yasin Öztekin Beşiktaş'a gelecek mi?


FutbolArena TV'de yayınlayan Aydın Cingöz ile Transfer Arenası programında Yasin Öztekin - Beşiktaş transferi masaya yatırıldı. FutbolArena İzmir muhabiri Ahmet Tekin, Göztepe'nin Yasin Öztekin'i 2 milyon avrodan daha az bir bedele elden çıkaracağını ancak Beşiktaş'tan gelen takas tekliflerine sıcak bakılmadığını açıkladı.

"BEŞİKTAŞ ROCO VEYA LARİN'İ TEKLİF EDİYOR"
Ahmet Tekin açıklamalarında, "Göztepe, 2 milyon avrodan daha az bir bedele Yasin Öztekin'i elden çıkaracak. Göztepe, Beşiktaş'tan nakit para istiyor. Bu sezon bazı takım arkadaşlarıyla sıkıntı yaşamış. Beşiktaş, Yasin Öztekin transferi için Roco veya Larin takasını öneriyor ama Tamer Tuna iki futbolcuyu da istemiyor." dedi.
 

Yasin Öztekin Göztepe'de kaç gol attı?


Geçen sezon Galatasaray'dan ayrılarak Göztepe'ye bedelsiz transfer olan Yasin Öztekin, bu sezon İzmir ekibi ile başarılı bir performans sergiledi. Yasin Öztekin 30 resmi maçta 11 gole katkı göstererek 8 gol ve 3 asist kaydetti. 32 yaşındaki sol kanat oyuncusunun Göztepe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!