comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş Transfer Haberleri (28 Haziran Çarşamba 2017)

28 Haziran 2017, Çarşamba 15:03
Beşiktaş Transfer Haberleri (28 Haziran Çarşamba 2017)

Beşiktaş Transfer Haberlerini FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. BJK transfer haberleri ve son dakika gelişmeleri sayfamızda.

FutbolArena - Beşiktaş Transfer Haberleri konusunda anbean tüm gelişmeleri FutbolArena'da yer alan Son Dakika Beşiktaş Transfer Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. BJK transfer haberleri aramalarında sarı kırmızılı takımın transferde günlük gelişmelerini sizlere aktarıyoruz. Beşiktaş'ta taraftarların merakla beklediği transfer haberlerini burada bulabilirsiniz. 
 

Beşiktaş haberleri - 28 Haziran Çarşamba 2017

 

Beşiktaş, Raul Jimenez'i transfer edecek mi?


Portekiz basınında yer alan haberlere göre; Vincent Aboubakar için Benfica ve Lorient ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ın alternatif olarak belirlediği isimlerden biri de Raul Jimenez. Siyah beyazlıların, Benfica forması giyen oyuncunun transferini 2. planda tuttuğu ve Aboubakar'ın durumuna göre yol alacağı öne sürüldü. 
 

Beşiktaş, Badstuber'i transfer etti mi?


Fanatik'te yer alan habere göre, Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki futbolcuyla ilgili en büyük sıkıntı, daha önce yaşadığı ciddi sakatlıklar. Siyah-Beyazlı kulübün profesyonelleri, Badstuber'in sağlık raporlarını detaylarıyla inceliyor. 1.90'lık Alman oyuncunun maliyeti, Pepe'nin neredeyse yarısı kadar.

Beşiktaş, Pepe'de olumsuz bir gelişme yaşanması halinde Holger Badstuber için görüşmelerini sıklaştıracak.
 

Beşiktaş, Adil Rami'yi transfer edecek mi?


Fanatik'te yer alan habere göre, 31 yaşındaki futbolcu ve menaceriyle yeniden temas kuracak. Rami konusundaki sıkıntı, kulübü Sevilla bonservis olarak 6 milyon Euro talep etmesi. Siyah- Beyazlılar'ın kafasındaki rakam ise en fazla 3 milyon Euro.

Beşiktaş'ta 3 milyon Euro bonservis bedeli + Adil Rami'ye verilecek yıllık ücretle birlikte 5 milyon Euro verilmesi yerine bonservisi elinde olan Pepe'ye bu rakamın teklif edilmesi daha tercih edilebilir gözüküyor.
 

Beşiktaş, Pepe'yi transfer etti mi?


Son dönemde Beşiktaş'ın gündemine en üst sıradan giren deneyimli stoper için Beşiktaş 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı. PSG'nin de yakından takip ettiği Pepe ile görüşen Beşiktaş, oyuncu ve menajerine de teklifini sundu.

Fanatik'te yer alan habere göre, 34 yaşındaki futbolcuya yaptığı yıllık teklifi 5 milyon Euro'ya yükselten Kartal, artık cevap beklemeye başladı. Toplamda 2 senelik mukavele için 10 milyon Euro'yu gözden çıkartı.

10 milyon Euro'nun içinde bazı bonuslar ve maç primleri de olduğu konuşuluyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!