comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş - Trabzonspor maç sonu Olcay Şahan'dan duygusal sözler

01 Ekim 2017, Pazar 22:09
Beşiktaş - Trabzonspor maç sonu Olcay Şahan'dan duygusal sözler

Beşiktaş'a karşı ilk maçında gol atma başarısı gösteren Trabzonspor oyuncusu Olcay Şahan, maç sonu hislerini anlattı.

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig'in 7. hafta maçında sahasında ağırladığı Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş'a karşı çıktığı ilk maçta gol atan ve sevinmeyen Trabzonspor oyuncusu Olcay Şahan, maç sonu yayıncı kuruluşa konuştu.
 

Olcay Şahan, Beşiktaş- Trabzonspor maç sonu açıklamaları


Maçın kendisi için önemine vurgu yapan Olcay Şahan, "Benim için özel bir maçtı. İlk defa Vodafone Park'ta başka bir forma altında maça çıktım. Allah razı olsun taraftarlar beni çok iyi karşıladı. Bu da gösteriyor ki, Beşiktaş arması için bir şeyler başardığımı gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş deplasmanlarının zorluğunu itiraf eden Olcay, "Beşiktaş, Türkiye'nin en zor deplasmanı. Burada 1 puan aldık. Biraz üzgün, biraz mutluyuz. Çok zor maçlar atlattık, zor periyottan geçtik. Bizim asıl puanları toplayacağımız maçlar başlıyor. Taraftarlarımız bize güvensinler. Bu takım çok şeyi başaracaktır. Çok güzel bir maç oldu. İki tarafa da yakışan bir derbi oldu" diye konuştu.
"BANA YAKIŞMAZDI"

Gole sevinmemesi hakkındaki soruyu yanıtlayan Olcay Şahan, "Ben bugünlere geldiysem Beşiktaş sayesinde. Golden sonra sevinmem yakışmazdı. O yüzden böyle bir karar aldım" sözlerini sarf etti.


Trabzonspor'da Olcay Şahan Beşiktaş'a attığı gol sonrası sevinmedi


Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısında 13. dakikada Talisca'nın attığı gole 21'de Olcay Şahan yanıt verdi. Sağ çaprazda savunmanın arkasına sarkan Olcay Şahan ceza sahasına girdi ve yaptığı düzgün vuruşla Fabri'yi mağlup ederek takımına beraberlik golünü getirdi. 

Beşiktaş maçında eski takımına karşı 21. dakikada beraberlik golünü atan Olcay Şahan golün ardından sevinmedi. Beşiktaş taraftarları ise golün şokunu yaşamadan Olcay'ın bu hareketini alkışladı. 

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!