comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: 'Biz bu oyuna alışık değiliz.'

10 Aralık 2017, Pazar 22:09
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: 'Biz bu oyuna alışık değiliz.'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig 15. haftasında deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan siyah beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından açıklamalarda bulundu. 


Kayserispor 1-1 Beşiktaş Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları 


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maçın ardından şu ifadeleri kullandı:

"RAKİP 10 KİŞİ KALINCA BİZ DE YAVAŞ KALDIK"
İkinci yarıda 10 kişi kaldıktan sonra, sanki biz 10 kişi kalmışız gibi tempo düşüklüğü oldu. Pas yüzdemiz düştü, iyi ortalar gelmedi. Bireysel oynadık, yavaş oynadık. Bu da rakibin 1-1'e razı oyun anlayışına yardımcı oldu. Kayıp 2 puan oldu. 11'e 11 daha iyi oynadığımız bölüm vardı. 11'e 10'da eksik kaldı. Pas yapmada, hızlı oynamada ve baskı yapmaada eksik kaldık.

"BU OYUNA BİZ ALIŞIK DEĞİLİZ"

Tabi oyunun soğuması, zaman geçirmeye oynayan bir rakip, böyle oyunlara alışkın değiliz. Çok soğudu oyun. Bizim de burada daha hızlı oynamamız gerekiyordu. O da bizim eksikliğimiz.

Şenol Güneş son olarak maça iyi başladıklarını ve iki net fırsat bulduklarını söylerken, oyunun kontrolünü beklemedikleri bir şekilde yedikleri golün ardından kaybettiklerini söyledi. 

ŞENOL GÜNEŞ'TEN HAKEM AÇIKLAMASI

Hakemle ilgili konuşacak bir şey yok. Hakem bir penaltı verdi. Yüzde %150 penaltı ama bunun üzerinden kamuoyu yaratanlar var. Bu bir mazaret değil. Bizim her türlü maçı almamız gerekiyor. Futbol diye bir şey yok. Normalde 20 dakika vermen gerekir ama verse de beni tatmin etmez. Adam oynatmıyor, topu oyuna sokmuyor. Biz mi girip topu oyuna sokacağız? Böyle olunca skoru başarı görüyoruz. Ancak diyorum, bizim her türlü bu maçı almamız lazım. 

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!