comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş - Siofok maçı 11'leri açıklandı! (Beşiktaş - Siofok Periscope İZLE)

07 Temmuz 2018, Cumartesi 19:01
Beşiktaş - Siofok maçı 11'leri açıklandı! (Beşiktaş - Siofok Periscope İZLE)

Beşiktaş bu akşam Macaristan 2. Lig ekiplerinden Siofok ile hazırlık mücadelesi kapsamında karşı karşıya geliyor. Beşiktaş'ın Siofok maçı ilk 11'i açıklandı. Beşiktaş - Siofok maçını nasıl izlerim, Beşiktaş Siofok maçı hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Siofok maçı hangi kanalda? Tüm bu sorularınızın yanıtı haberimizde.

FutbolArena - Beşiktaş futbol takımı teknik direktör Şenol Güneş önderliğinde Slovakya'daki hazırlık kampında ilk maçında Macaristan 2. Lig takımlarından Siofok ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde teknik direktör Şenol Güneş'in mücadeleye nasıl bir ilk 11 ile başlayacağı büyük merak konusuydu. Beşiktaş'ın hazırlık mücadelesi kapsamında karşı karşıya geleceği Siofok mücadelesinin ilk 11'leri açıklandı. Beşiktaş - Siofok maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş - Siofok maçını canlı izle, Beşiktaş Siofok maçı nasıl izlenir? Tüm bu sorularınızın yanıtı haberimizde.


Beşiktaş Haberleri: Beşiktaş'ın Siofok maçı 11'i belli oldu


Beşiktaş futbol takımı teknik direktör Şenol Güneş önderliğinde yeni sezon hazırlanıyor. Slovakya'da kampa giren Beşiktaş bugün hazırlık mücadelesi kapsamında Macaristan 2. Lig takımlarından Siofok ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Şenol Güneş mücadele öncesinde Beşiktaş'ın ilk 11'ini belirlemiş durumda. 

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN SİOFOK MAÇI 11'İ
Beşiktaş'ın Siofok maçı 11'i: Utku, Gökhan Gönül, Fatih, Mitrovic, Caner, Necip, Dorukhan, Lens, Gökhan Töre, Vagner Love, Cyle Larin


Beşiktaş - Siofok maçı hangi kanalda? saat kaçta? (Beşiktaş - Siofok maçını nasıl izlerim?)


Beşiktaş'ın hazırlık mücadelesi kapsamında Macarsitan 2. Lig ekiplerinden Siofok ile karşılaşacağı hazırlık maçı öncesinde siyah beyazlı takım taraftarları mücadeleyi nasıl izleyeceği sorusunun yanıtını arıyor. Bu doğrultuda Beşiktaş - Siofok hazırlık maçını canlı izlemek için internet ortamında  Beşiktaş - Siofok hazırlık maçı canlı yayın var mı? Beşiktaş - Siofok hazırlık maçı periscope canlı yayın var mı? Beşiktaş - Siofok hazırlık maçı canlı izle ve Beşiktaş - Siofok hazırlık maçı periscope canlı izle şeklinde aramalar yapılmaya başlandı. Beşiktaş - Siofok hazırlık maçı herhangi bir kanaldan canlı olarak yayınlanmayacak. Beşiktaş - Siofok hazırlık maçının başlamasıyla birlikte periscope canlı yayını FutbolArena'da olacak.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!