comScore

Beşiktaş Beşiktaş

"Beşiktaş, Karius'u devre arasında Liverpool'a gönderemez"

30 Ekim 2019, Çarşamba 15:31

Beşiktaş'ın performansından memnun olmadığı Loris Karius'u devre arasında Liverpool'a göndereceği iddialarına İngiliz basınından yanıt geldi.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun başında Liverpool'dan 2 yıllığına kiraladığı ve sözleşmesine 8 milyon euroluk satın alma opsiyonu eklediği Loris Karius'u devre arasında yeniden İngiliz takımına göndermek istediği iddia edilmişti. Liverpool'a yakın kaynaklardan biri olan Liverpool Echo'da yer alan habere göre İngiliz kulübü böyle bir talebe olumlu bakmayacak. 


Beşiktaş Haberleri: Karius, Liverpool'a geri dönecek mi?


Beşiktaş'ta yediği hatalı gollerle eleştirilen Loris Karius'in devre arasında kiralık sözleşmesinin sonlandırılacağı dillendiriliyordu. İngiliz basınında yer alan haberlere göreyse böyle bir hamle söz konusu değil. Beşiktaş'ın Liverpool ile yaptığı anlaşma gereği Loris Karius'un 2 yıl dolmadan Liverpool'a dönme ihtimali bulunmuyor. İngiliz kulübünün böyle bir düşüncesinin olmadığı ve Karius'un sadece sezon sonunda geri dönme ihtimalinin olduğu belirtildi. 

Liverpool'un Karius'un bir sonraki satışından yüzde 20 pay almak istediği ve bu nedenle oyuncunun sözleşmesinin 2021 yılına kadar uzatıldığı vurgulandı. 
Beşiktaş ile bu sezon 11 resmi maça çıkan Alman kaleci kalesinde 16 gol gördü.

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!