comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş için transferde Kastriot Dermaku iddiası

23 Nisan 2019, Salı 09:21
Beşiktaş için transferde Kastriot Dermaku iddiası

Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi.

FutbolArena - Beşiktaş'ta şampiyonluk yarışı devam ederken bir yandan da gelecek seznun transfer çalışmaları yapılıyor. Siyah beyazlıların bu doğrultuda gündemine sürğriz bir ismi aldığı iddia edildi. İtalya 2. Ligi'nde Cosenza forması giyen Arnavut stoper Kastriot Dermaku'nun Beşiktaş'ın gündeminde olduğu öne sürüldü. Kastriot Dermaku kimdir, kaç yaşında gibi aramaların yanıtları haberimizde. 
 

Beşiktaş Transfer: Kastriot Dermaku, Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Beşiktaş'ta gelecek sezon stoper bölgesine yapılacak olan transferle ilgili Kastriot Dermaku ismi öne atıldı. Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Siyah-Beyazlıların İtalya Serie B takımlarından Cosenza'da forma giyen Kastriot Dermaku'yu istediği ileri sürüldü. Bologna'nın da gündeminde olan Arnavut stoper için Beşiktaş'ın bir süredir görüşmeler sürdürüğü kaydedildi.
 

Kastriot Dermaku kimdir, kaç yaşında?


Kariyerine Melfi takımında başlayan Kastriot Dermaku, ardından sırasıyla Empoli, Pavia, Lucchese ve son olarak Cosenza formaları giydi. 27 yaşındaki Arnavut stoper bu sezon 32 resmi maçta forma giydi ve 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!