comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş FETÖ'cüler için düğmeye bastı

31 Mart 2017, Cuma 12:10
Beşiktaş FETÖ'cüler için düğmeye bastı

Galatasaray'ın FETÖ'cü üyeleri ihraç etmesinin ardından Beşiktaş da düğmeye bastı.

FutbolArena - Galatasaray'ın FETÖ ile ilişkisi olan kulüp üyelerini ihraç etmesinden sonra Beşiktaş yönetimide kulüp içerisinde örgüt ile ilişkileri olan üyeler için harekete geçti.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Siyah beyazlıların, FETÖ ile bağlantısı olan kongre üyeleri için devletin ilgili makamları ile iş birliğine gittiği ve üyelik iptalleri için harekete geçtiği öğrenildi
EKREM DUMANLI VE İHSAN KALKAVAN'IN İLİŞKİSİ KESİLECEK

FETÖ üyesi olmaktan hakkında yakalama kararı bulunan ve kaçak olan Zaman gazetesi eski yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın kulüple ilişkisi kesilecek. Dumanlı'nın yanı sıra halen kaçak olan ve hakkında yakalama kararı bulunan eski yönetici İhsan Kalkavan da listede.

''BU İSİMLER NEDEN HALA ATILMADI?''

Konu hakkında kulüp yönetimi ve sicil kurulunun bir çalışma yaptığı bildirildi. Bu arada sosyal medyadan da, "Bu isimler neden hala atılmadı!" eleştirisi yönetime yapıldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!