comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş, Club Brugge mağlubiyetinden sonra ilk kez...

25 Ekim 2018, Perşembe 14:22
Beşiktaş, Club Brugge mağlubiyetinden sonra ilk kez...

Beşiktaş taraftarlarının son dönemde en büyük hayal kırıklığı yaşadığı maçlardan biri Club Brugge müsabakası olmuştu. Siyah beyazlılar o maçın ardından ilk kez bir Belçika takımı ile karşılaşacak.

FutbolArena Detay - Slaven Bilic döneminde Avrupa'da başarılı sonuçlar alan ve oynadığı futbolla dikkat çeken Beşiktaş, Liverpool'u Avrupa Ligi'nden elemiş ve son 16 turunda Club Brugge ile eşleşmişti. Belçika takımına iki maçta da yenilen Kartal o sezon kupadan elenmişti. Beşiktaş o maçın ardından ilk kez bir Belçika takımı ile karşılaşacak. 


Beşiktaş'ın Belçika takımlarına karşı oynadığı maçlar


Beşiktaş bugüne kadar Belçika takımlarıyla 6 maça çıktı. Son olarak Club Brugge'a deplasmanda 2-1, kendi sahasında da 1-3 kaybeden Kartal, 2006 yılında karşılaştığında ise rakibini 2-1 yenmişti. 

Beşiktaş 2004 yılında Standart Liege ile 1-1 berabere kalırken, 1996 yılında karşılaştığı Molembeek ile ise deplasmanda 0-0 berabere kalmış ve İstanbul'da ise 3-0 kazanmıştı.
Toplamda Belçika takımları ile 6 kez karşılaşan Beşiktaş, bu maçların 2'sini kazandı, 2'sini kaybetti ve 2 maç da berabere bitti.

Genk ise tarihinde ilk kez bir Türk takımı ile karşı karşıya gelecek. 
 

Beşiktaş - Genç maçı ilk 11'ler


Beşiktaş (Muhtemel): Karius; Gökhan, Roco, Vida, Caner; Medel, Tolgay; Quaresma, Oğuzhan, Lens, LarinGenk (Muhtemel) Vukovic; Dewaest, Uronen, Aidoo, Lucimi, Pozuelo, Maehle, Malinovsky, Ndongala, Paintsil, Samatta

BEŞİKTAŞ - GENK MAÇINA BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYIN!
 

Beşiktaş - Genç maçı ne zaman?


Beşiktaş ile Genk, 25 Ekim Perşembe akşamı saat 22.00'de karşı karşıya gelecek. 41.903 kişi kapasiteli Vodafone Park Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Polonyalı hakem Daniel Stefanski yönetecek. Bu müsabakayı Bein Sports naklen yayınlayacak. 

Öte yandan bu müsabakanın canlı skor takibini FutbolArena sayfalarından yapabilirsiniz. 

BEŞİKTAŞ - GENK CANLI SKOR

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!