comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş, Bruno Peres'e transfer teklifi yaptı mı?

26 Haziran 2019, Çarşamba 16:16
Beşiktaş, Bruno Peres'e transfer teklifi yaptı mı?

Beşiktaş'ın transferde ilgilendiği Bruno Peres için henüz resmi adım atmadığı iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken sağ bek takviyesiyle ilgili ismi gündeme gelen Bruno Peres hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Roma'nın geçtiğimiz sezon Sao Paulo'ya kiraladığı Brezilyalı futbolcunun geleceğiyle ilgili vereceği karar merak ediliyor. Bruno Peres cephesi, şu ana kadar kendileriyle resmi olarak temasa geçilmediğini belirtti. 
 

Beşiktaş Transfer Haberleri: Bruno Peres, Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Beşiktaş'ın sağ bek transferindeki hedeflerinden birinin Bruno Peres olduğu iddia edildi. Roma ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı futbolcu geçtiğimiz sezon Sao Paulo'da kiralık olarak forma giydi. Brezilya basınından UOL Esporte'de yer alan habere göre Bruno Peres'e şu ana kadar Beşiktaş'tan resmi teklif yapılmadı. Oyuncunun siyah beyazlılara gitmeye sıcak baktığı ancak resmi bir girişimin olmasını beklediği belirtildi. 


 

Bruno Peres kimdir, kaç yaşında?


1 Mart 1990 Brezilya doğumlu olan Bruno Peres, başta sağ bek olmak üzere sağ açık ve sol bek pozisyonlarında forma giyebiliyor. Bruno Peres futbol eğitimini Brezilya'da aldıktan sonra Santos, Torino, Roma ve Sao Paulo gibi takımlarda top koşturdu. 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcu 16 Temmuz 2018 tarihinde kiralık gittiği Sao Paulo formasıyla 26 maçta 1 gol kaydetti. Bruno Peres'in Roma ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.
Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!