comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş, Brahimi ile ilgileniyor!

15 Ekim 2018, Pazartesi 14:09
Beşiktaş, Brahimi ile ilgileniyor!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları henüz startını vermezken Portekiz basınından Brahimi konusunda önemli iddialar gündeme geldi. Brahimi, Beşiktaş'a gelecek mi? Detaylar haberimizde... 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürürken Portekiz'den Brahimi ile ilgili iddia gündeme geldi. Porto'dan ayrılmak isteyen Brahimi için Beşiktaş yazıldı.
 

Yacine Brahimi, Beşiktaş'a transfer olacak mı? 


Porto'daki sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Brahimi ile ilgili kulübün yöneticilerinden Fernando Gomes oyuncunun sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağını söyledi. O Jogo'da yer alan habere göre, Porto forması giyen Brahimi için West Ham United'ın  yoğun ilgisi var ancak oyuncuyla Marsilya, Lyon, Lazio ve Beşiktaş ilgileniyor. 

Daha önce Galatasaray'ın da gündemine gelen Brahimi konusunda Beşiktaş'ın şu ana kadar resmi bir teması bulunmuyor. Son 48 saat içinde West  Ham United'ın oyuncu için hamle yapmayı düşündüğü iddia ediliyor. Porto ise devre arasında oyuncuyu satmak için forsat kolluyor.
 

Brahimi Porto'da kaç gol attı?


2014 yılında Granada'da Porto'ya transfer olan Brahimi, bu sezon ligde 7 maçta 2 gol attı, 1 asist yaptı. Brahimi toplamda ise bu sezon 11 maçta 3 gol atarken, 1 asist kaydetti. 28 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda Porto kulübüyle sözleşmesi sona eriyor. 
Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz...
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!