comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Atiker Konyaspor - Beşiktaş canlı izle - Atiker Konyaspor - Beşiktaş şifresiz izle (Konya - BJK beIN Sports canlı ve şifresiz izle)

07 Ekim 2018, Pazar 20:06
Atiker Konyaspor - Beşiktaş canlı izle - Atiker Konyaspor - Beşiktaş şifresiz izle (Konya - BJK beIN Sports canlı ve şifresiz izle)

Atiker Konyaspor - Beşiktaş  maçı saat 20:30'DA başlayacak. Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçını beIN Sports üzerinden canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Atiker Konyaspor - Beşiktaş  maçını bein sports'tan izlemek için gerekli olan bilgiler haberimizde. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 8. haftasında Atiker Konyaspor - Beşiktaş mücadelesinin heyecanı yaşanacak. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö'ye 2-0 mağlup olan Beşiktaş, gözünü lige çevirdi. 7 Ekim 2018 Pazar günü oynanacak olan Atiker Konyaspor - Beşiktaş mücadelesi saat 20:30'da oynanacak. Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyen Beşiktaş taraftarları ve futbolseverler, Atiker Konyaspor - Beşiktaş  maçının başlamasına kısa bir süre kala internet ortamında Atiker Konyaspor - Beşiktaş  canlı izle, Atiker Konyaspor - Beşiktaş  şifresiz izle, Atiker Konyaspor - Beşiktaş bein sports canlı izle, Atiker Konyaspor - Beşiktaş  bein sports ücretsiz izle, Atiker Konyaspor - Beşiktaş canlı nasıl izlenir? sorularına yanıt aramaya başladı. Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçı öncesi bilmeniz gereken tüm bilgiler haberimizde. 
 

Atiker Konyaspor - Beşiktaş eksik ve cezalılar


Beşiktaş'ta Adriano dışında eksik bulunmuyor. Atiker Konyaspor'da ise Ali Turan ve Filipovic forma giymeyecek. Makedon golcü Adis Jahovic ise kırmızı kart cezalısı. Beşiktaş'ta sol bekte Caner Erkin'in oynaması bekleniyor

BEŞİKTAŞ'IN DEPLASMAN KARNESİ
Ligde 3 deplasman maçına çıkan siyah-beyazlı takım, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 mağlup ederken, Bursaspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarından 1-1'lik skorlarla ayrıldı. Beşiktaş, ligdeki 3 deplasman maçında 5 puan toplayabildi.
 

Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçı 11'ler


Atiker Konyaspor: Serkan - Skubic, Uğur Demirok, Diagne, Ferhat, Ömer Ali, Jonsson, Jevtovic, Milosevic, Hurtado, Yatabare, 

Beşiktaş: Karius-Gökhan Gönül-Pepe-Vida-Caner-Atiba-Oğuzhan, Quaresma-Ljajic-Babel-Vagner Love
 

Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçı nasıl izlenir?


Peki Atiker Konyaspor - Beşiktaş nasıl canlı izlenir? Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçı saat 20:30'da başlayacak. Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler internet ortamında Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçı canlı izle, Atiker Konyaspor - Beşiktaş şifresiz izle, Atiker Konyaspor - Beşiktaş bein sports canlı ve şifresiz izle, Atiker Konyaspor - Beşiktaş bein sports ücretsiz izle, Antalyaspor - Galatasaray bedava izlenir mi? sorularına yanıt aramaya başladı. Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

ATİKER KONYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI SKOR

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!