comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Ahmet Nur Çebi'den itiraf! "Şenol Güneş, Abdullah Avcı, Sangare"

16 Ekim 2020, Cuma 14:57
Ahmet Nur Çebi'den itiraf!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni transferler için düzenlenen basın toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. 

"BİRİLERİNİN İHRACI GÜNDEMİMİZDE YOK"
"Geçmiş yönetimlerden hesap sorma iddiasıyla gelmedik. Sadece camiamız inceleme yapılmasını istedi. Biz de bağımsız denetim kurulunun raporlarını istedik. Birilerinin ihracı gündeme getiriliyor ama bizim gündemimizde böyle bir şey yok. Bunlar camiaların karar vereceği olaylardır."

"BAŞARILI BİR TRANSFER DÖNEMİ GEÇİRDİK"

"Transferde hiçbir oyuncu için bonservis ödemedik. 8 milyon euro tasarruf ettik. Ekonomik anlamda kendimizi başarılı olarak görüyoruz. Teknik olarak da kadromuzun eleştirildiği kadar kötü olmadığını iddia ediyoruz. Zamanla bunu göreceğiz. Eleştiriler çok erken başladı. Bunların arkasında kimlerin olduğu açıktır. Biz kendimizi baskı altında hissetmeden çalışmalara devam edeceğiz. Transferleri ortak olarak yaptık. Elbette herkesin aynı fikirde olmasını bekleyemezsiniz ama transferleri ortak olarak gerçekleştirdik. Biz Beşiktaş'ın geleceğini yapmaya çalışıyoruz. Transferde bir tek santrfor eksiğimiz vardı ama onu da ocak ayında tamamlayacağız inşallah."

"BEŞİKTAŞ'A ZARAR VERİYOR"

"Elimizde birkaç futbolcu var. 5 yıllık sözleşmeyle menajerlik paralarıyla 500 milyon lirayı bulan 2-3 futbolcu var. Bunlar Beşiktaş'a zarar veriyor ama bu oyunculardan verim almaya çalışacağız."

ÇAĞDAŞ SEVİNÇ: "Sizinle ilgili videolar servis edildi. Bunlar hakkında ne söylemek istersiniz?"

AHMET NUR ÇEBİ: "Video görüntüler bir talihsizlikti. Yanımızdaki arkadaşların misafirlerinin cehaletinden kaynaklandı. Kendimizle ilgili bir eksiklik olduğunu düşünmüyoruz."

ÇAĞDAŞ SEVİNÇ: "Sangare ile anlaştığınız ancak sonradan indirim istediğiniz ve Antalyaspor'un bunu kabul etmeyerek Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi. Sangare transferinde süreç nasıl işledi?"

AHMET NUR ÇEBİ: "Antalyaspor Başkanı'nın söylediklerinin tamamı doğru değil. Biz Sangare'yi istedik ama karşımıza konulan fiyatların doğru olmadığını anladığımızda vazgeçtik."

"HOCAMIZIN ONAYLAMADIĞI FUTBOLCULARI ALMADIK"

"Transferleri sadece bir kişi yapmaz. Bu transferleri biz gerçekleştirdik. Sonuç olarak başarılı bir transfer dönemi geçirdik. Hocanın istedikleri değil ama onaylamadıklarını almadık. Onaylamadığı bir futbolcu aldığımızı sanmıyorum."

"SERGEN HOCA İSTERSE SÖZLEŞME İMZALAMAK İSTERİZ"

"Hocamız başarısını herkese kanıtlamış bir kişi. Sergen hoca, sözleşmesini uzatmak isterse biz onunla sözleşme imzalarız. Hoca şu anda şampiyonluğa odaklandı. Kalmak istediğinde kalacağını biliyor."

"ABDULLAH HOCA İLE UZLAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ"

"Abdullah Avcı hocamız ile 3 yıllık sözleşme yapmıştık. Bu sözleşmede yazılan kurallar var. Biz kendisine bir ödeme yapmadık, uzlaşmaya çalışıyoruz. Araya hatırlı insanlar girdi. Avukatın açıklaması manidardır. Sayın hocamız Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra herhangi bir talepte bulunmayacaksa bunu açıklarsa memnun oluruz. 'Bugüne kadar para almadık' açıklamasını dikkate almıyorum. Avukatlar ekonomilerine çok düşkündürler. Gereksiz bir açıklama oldu. Abdullah Hocamızla yaptığımız görüşmede, 'Başkanım sizinle para işini konuşmak istemiyorum, avukatımla konuşun' demişti. Beşiktaş'tan para istemediğini söylemedi."

"MENSAH TRANSFERİ BİZİ ZORLADI"

"Mensah transferi bizi biraz zorladı. Kayserispor Başkanı Berna hanım sözünün eriydi. Dik durduğu için kendisine teşekkür ediyorum."

"ŞENOL GÜNEŞ KEŞKE GİTMSEYDİ"

"Şenol Güneş, keşke Beşiktaş'tan ayrılmasaydı. Kendisi de hiç ayrılmak istemedi ama gitmesi için çok fazla oyunlar oldu."

Son dakika Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!