comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Ahmet Çakar: "Beşiktaş hakem tarafından kollandı"

23 Eylül 2019, Pazartesi 23:41
Ahmet Çakar:

Ahmet Çakar, Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçındahakem Suat Arslanboğa ve VAR hakemlerinin siyah beyazlıları kolladığını söyledi. 

FutbolArena - Beşiktaş, Süper Lig 5. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, hakem Suat Arslanboğa'yı sert bir şekille eleştirerek Beşiktaş'ın hakem tarafından kollandığını söyledi. 

"BEŞİKTAŞ KOLLANMIŞTIR"
Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar'ın hakemlikleri bitirildiyse, Suat Arslanboğa'nın 50 kere hakemliği bitirilmeli. Her şeyiyle Beşiktaş kollanmıştır bugün. Öyle bir şeytanlık yapıldı ki, organize işin kralı bu akşam yaşandı. Orta hakem ve VAR hakemi Başakşehir'i boğdu. 

"BU YAPILAN KASITTIR"

Bırakın hakem olmayı, bırakın insan olmayı, eşek bile olsanız bariz gol pozisyonunu çözmeme şansınız yok. Douglas'ın pozisyonuna kırmızı kart veremiyorsa hakem -ki, VAR hakemi de buna müdahale etmeyip şeytanlık yaparak devreyi bitiriyorsa, bu akşamdan sonra Suat Arslanboğa diye bir hakem yoktur. Bu akşam yaşanan hakem hatası değildir. Kasıttır. Beşiktaş'ı sıkıntılı halden kurtarma operasyonu.  

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!