comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Adem Ljajic'den maç sonu Kagawa itirafları

03 Şubat 2019, Pazar 21:53
Adem Ljajic'den maç sonu Kagawa itirafları

Beşiktaş cephesinden Shinji Kagawa, Atiba Hutchinson, Adem Ljajic karşılaşma sonrası Antalyaspor galibiyetini yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında konuk olduğu Antalyaspor'u 6-2 mağlup etti. Karşılaşmadan sonra futbolcular Shinji Kagawa, Atiba Hutchinson, Adem LjajicDoukara ve Jean-Armel Drole açıklamalarda bulundu.
 

Shinji Kagawa, Atiba Hutchinson, Adem Ljajic maç sonu açıklamaları


Atiba Hutchinson maç sonu açıklamasında, "Bugün çok önemli bir maçtı. Çünkü yeniden kazanmamız gerekiyordu. Bunu yapmak için de orta sahada güçlü olmamız gerekiyordu. Belki en iyi oyunlarımdan birini oynamadım ama elimden geleni yaptım. Takım halinde iyi bir performans ortaya koyduk. Ortaya da iyi bir sonuç çıktı. Bu sonuç özgüvenimizi yükseltmemiz açısından oldukça önemli.” dedi.

LJAJİC: "KAGAWA ÇOK ÖNEMLİ BİR OYUNCU"
Gol ve asistleriyle dikkat çeken Adem Ljajic, “Bugün gerçekten çok iyi bir performans ortaya koyup 6 gol attık. Muhtemelen bu sezonun en iyi maçı en iyi performansı oldu. Şimdi bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Baskıcı ve agresif oynamamız lazım. Bu akşamın performansını önümüzdeki maçlara da yansıtmamız gerekiyor. Şenol Güneş bana hangi pozisyonda görev verirse orada oynarım. Kagawa çok önemli bir oyuncu. Onunla birlikte merkezde de oynayabilirim, kenarlarda da görev yaparım. Buna hocamız karar verecek." diye konuştu.

3 dakikada 2 gol atan yeni transfer Kagawa, "İnanılmazdı gerçekten. Her şey çok hızlı gelişti. Maçtan önce söyleseniz bunları asla hayal edemezdim. Bir an evvel sahamızda taraftarlarımızın önünde maça çıkmak için çok heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

ANTALYASPOR CEPHESİ ÜZGÜN

Antalyaspor'da gol orucunu bozan Doukara, "Kabul edilebilecek, istenecek bir skor değil. Maçın genelinde agresif değildik ve iyi bir futbol oynayamadık. Bazen böyle olabiliyor ama biz artık önümüzdeki maçlara bakacağız." dedi.

Jean-Armel Drole ise "Çok zor bir maçtı. İyi hazırlanmıştıık. Fay hattı açılana kadar da çok iyiydik. Golden sonra farkın açılmasına engel olamadık. Takımlar arasındaki fark olunca böyle skorlarla karşılaşabiliyorsunuz. Artık Rizespor maçına bakacağız." yorumunu yaptı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!