comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın Ben Arfa transferinde son durum - Transfer Haberleri

20 Nisan 2016, Çarşamba 15:28
Beşiktaş'ın Ben Arfa transferinde son durum - Transfer Haberleri

Beşiktaş'ın yeni sezon için ilgilendiği futbolculardan biri olan Ben Arfa için dev kulüpler devreye girdi.

FutbolArena Özel - Süper Lig'de lider durumda bulunan Beşiktaş gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlamış durumda. Siyah beyazlıların Nice forması giyen Hatem Ben Arfa ile ilgilendiği ifade edildi.

Siyah beyazlı yöneticilerin Fransa'da oyuncunun menajeriyle 2 kez görüşme yaptığı öğrenildi.
 

Beşiktaş, Ben Arfa'yı transfer edecek mi?


Fransa Ligi'nde Nice forması giyen Ben Arfa'nın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Beşiktaş'ın hücuma dönük orta saha oyuncusu için istekli olduğu fakat bu transferde ciddi rakiplerinin olduğu ortaya çıktı. Bu sezon 30 lig maçında 16 gol, 4 asistlik bir performans sergileyen 29 yaşındaki futbolcu için Avrupa'nın dev kulüpleri de devrede.
 
259821-haber
 

Ben Arfa'yı transfer etmek isteyen takımlar


Fransız futbolcuyu başta Atletico Madrid olmak üzere Juventus, Milan ve İngiltere'den çok sayıda kulüp istiyor. Ben Arfa'nın bu nedenle Beşiktaş'a şu ana kadar herhangi bir yanıt vermediği fakat açık kapı bıraktığı öğrenildi.
Beşiktalı yöneticilerin ise Ben Arfa transferinde defteri kapatmasa da umutlu olmadıkları öğrenildi.
 

Hatem Ben Arfa kimdir?


1987 doğumlu olan Hatem Ben Arfa, Fransa'da 87 jenerasyonunun en önemli oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Olympique Lyon ve Marsilya'da oynadıktan sonra Premier Lig'de Newcastle United'da forma giyen Ben Arfa, 13 kez Fransa Milli Takımı forması giydi. Ben Arfa'nın transfermarkt değeri ise 10 milyon Euro.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!