comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mehmet Demirkol: 'Ben Arfa, Fenerbahçe'yi şampiyonluk adayı yapar'

27 Aralık 2016, Salı 12:43
Mehmet Demirkol: 'Ben Arfa, Fenerbahçe'yi şampiyonluk adayı yapar'

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Ben Arfa'yı transfer edeceği iddiaları hakkında konuştu.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin devre arasında Hatem Ben Arfa'yı transfer edeceği iddia edildi. Bu transferle ilgili son gelişmeleri buradan okuyabilirsiniz.

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, sarı lacivertlilerin transfer etmek istediği Ben Arfa'ya övgüler yağdırırken, oyuncunun gelmesi halinde takımı şampiyonluğun ciddi adayı yapabileceğini dile getirdi.
"BEN ARFA CİDDİ ŞAMPİYONLUK ADAYI YAPAR"

NTV Spor'da konuşan Mehmet Demirkol, "Ben Arfa çıktığı günden itibaren Fransızların her sene çıkardıkları yeni Zidane'lar vardır ya, yeni Zidane'lardan bir taneydi. Çok yetenekli bir oyuncu. Şutu var. Radar gibi, her yeri görüyor. Futboluna söyleyecek hiçbir kötülük yok. Pasını ve şutunu atar. Fizik olarak iyi. Ama saha içi ve saha dışı çok disiplinsiz. Bizi ilgilendiren kısmı daha çok saha içindeki kısmı. Ona verilen görevleri yapmaktan imtina etmesi. Bugüne kadar da çok denendi, çok istendi.

Advocaat tedrisatıyla bu adamı Fenerbahçe kullanabilirse, bu adam Fenerbahçe'yi Fenerbahçe'yi ciddi şampiyonluk adayı yapar. Zaten aday da, rakiplerin önüne geçirir. Ama olmazsa olan şeyin içine bomba koymuş olursunuz. Çok riskli bir karar. Riskli karar olmazsa Ben Arfa'yı Fenerbahçe'ye alamazsın" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!