comScore

beIN Sports 1 canlı izle - beIN Sports canlı izle (bein sports 2, 3 canlı izle)

02 Kasım 2019, Cumartesi 12:46
beIN Sports 1 canlı izle - beIN Sports canlı izle (bein sports 2, 3 canlı izle)

beIN Sports 1 canlı izle aramalarını yaparak Digitürk içerisinde yer alan bein sports canlı izle seçeneğine ulaşmak isteyenler için haberimizi hazırladık.

beIN Sports 1 canlı izle seçeneğini arayan ve bein sports canlı izle yötemlerine ulaşmak isteyen futbolseverler için bein sports 3 canlı, bein sports 2 izle gibi diğer seçeneklerin de yöntemlerini hazırladık. Süper Lig yayın haklarını elinde bulunduran bein sports kanallarını izlemek isteyen futbolseverlerin hangi yollarla bein sports canlı yayınına ulaşabileceklerine dair ayrıntılı bilgileri derledik. 
 

beIN Sports 1 canlı yayın akışı (bein sports canlı izle)


beIN Sports kanallarını izlemek isteyen futbolseverler Digitürk platformu içerisinde yer alan kanalı belli bir ücret karşılığında izleyebilmekte. Digitürk aboneliği veya internet üzerinden alınabilen DigiPlay üyelikleri ile izlenebilen bein sports kanallar, başta Süper Lig maçları olmak üzere İngiltere Premier Lig, İtalya Ligi, Fransa Ligi, TFF 1. Lig ve birçok organizasyonu canlı yayınlıyor. 

bein sports 1 canlı yayın akışı (2 Kasım 2019 Cumartesi)
08:45 Galatasaray - Ç.Rizespor
10:30 Süper Lig Maç Sonu Tekrar
12:30 UEFA Şampiyonlar Ligi Magazin
13:00 UEFA Şampiyonlar Ligi
14:00 UEFA Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri
15:00 UEFA Avrupa Ligi Maç Özetleri
16:00 Süper Lig Maç Önü
17:30 Trabzonspor - Göztepe (C)
19:30 Süper Lig Maç Önü
20:00 Antalyaspor - Beşiktaş (C)
22:00 Süper Lig Maç Sonu
23:30 Taraftar
 

bein sports 1 canlı izleme, beIN Sports yıllık ücreti ne kadar?


Digitürk aboneliği aldıktan sonra beIN Sports kanallarını izleyebilmek için Sporun Yıldızı paketine sahip olmanız gerekiyor. Bu paketin içeriğinde Süper Lig, İngiltere Premier Lig, İtalya Ligi, Fransa Ligi, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları yer alıyor. Sporun Yıldızı paketini 12 ay kredi kartına taksit yaptırarark 109 TL'ye satın alabilirsiniz. 12 aylık taahhütlü fiyatı 129 TL olan Sporun Yıldızı paketinin liste fiyatı ise 170 TL olarak belirlendi.
 

bein sports canlı izle, bein sports 3 canlı, bein sports 2 canlı izle (2 Kasım 2019)


bein sports canlı izlemek isteyen futbolseverlerin bein sports 1, 2 ve 3. kanallarıyla birlikte diğer kanallarına nasıl ulaşacaklarını derledik. Digitürk aboneliği olmayan futbolseverler bein sports canlı yayınına ulaşmak için Digiplay üyeliği alabilirler. Ayrıca bein Connect üyeliği üzerinden de bein sports canlı yayınına ulaşabilirsiniz. 

BEİN SPORTS CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!