comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın Demba Ba transferinde endişelendiren detay

24 Ocak 2017, Salı 18:05
Beşiktaş'ın Demba Ba transferinde endişelendiren detay

Beşiktaş, Demba Ba transferini gerçekleştirse bile hemen futbolcuyu kullanamayacak.

FutbolArena Detay - Beşiktaş'ın eski golcüsü Demba Ba takıma dönüyor. Siyah beyazlı ekibe tekrar dönmek isteyen Senegalli futbolcu yönetimle yaptığı görüşmede bu talebi iletti. Siyah beyazlılar maliyeti düşük olduğu bu transfere sıcak bakıyor.
 

Demba Ba'nın sahalara dönüş tarihi


Takımda Demba Ba gibi biri golcüye ihtiyaç duyan yönetim, bu transferi gerçekleştirse bile hemen futbolcuyu kullanamayacak.

Ayağı kırılan ve ciddi bir sakatlık yaşayan futbolcu iyileşse de eski formuna ulaşması ve sahalara dönmesi mart ayında olacak. Bu nedenle Demba Ba gelse bile mart ayına kadar takımdaki yerini alamayacak.
 

Demba Ba Beşiktaş'a geri dönecek mi?


Spor Toto Süper Lig'de Alanyaspor deplasmanında kazanarak liderliğe oturan Beşiktaş, transfer çalışmalarını da sürdürüyor.
Siyah beyazlıların, golcü arayışlarıyla ilgili Demba Ba'yı sağlık kontrolünden geçireceği ve buna göre karar vereceği belirtildi.

NTV Spor'un haberine göre; Temmuz ayında sol bacak kaval kemiği kırılan Ba, yaklaşık 1 ay önce koşulara başladı. Kısa süre önce topla antrenmanlara da başlayan yıldız futbolcu ile ilgili karar, raporlarının incelenmesinin ardından verecek.
 

Demba Ba kimdir? Demba Ba transfermarkt


31 yaşındaki Senegalli golcü, kariyerine Fransa'da başladı. Bugüne kadar Hoffenheim, West Ham, Newcastle, Chelsea, Beşiktaş ve Shanghai Shanhua'da forma giyen Demba Ba, geçtiğimiz yaz aylarında dizinden sakatlık geçirmişti. 

Demba Ba'nın kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve transfermarkt verilerine göre 12 milyon Euro değeri bulunuyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!