comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş Transfer Haberleri: Kamil Glik için yeni teklif

12 Haziran 2016, Pazar 10:31
Beşiktaş Transfer Haberleri: Kamil Glik için yeni teklif

Beşiktaş, Kamil Glik için 7 milyon Euro'da ısrarcı olan Torino'ya yeni bir teklif sundu.

FutbolArena - Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon öncesi stoper pozisyonu için Kamil Glik ısrarını sürdürüyor.
 

Beşiktaş, Kamil Glik'i transfer edecek mi?


Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş, Polonyalı stoper Kamil Glik için 7 milyon Euro'da ısrarcı olan Torino'ya yeni bir teklif sundu. Yönetim, 28 yaşındaki futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulundu. 
 

Kamil Glik kimdir?


1988 doğumlu olan Polonyalı futbolcu futbola ülkesinde Piast Gliwice takımında başladı. 2010-2011 sezonunda Palermo'ya transfer oldu, burada şans bulamayınca devre arasında Bari'ye kiralandı. Ertesi yıl o dönem Serie B'de yer alan Torino'ya transfer olan Kamil Glik asıl çıkışını burada gerçekleştirdi. 5 yıldır formasını giydiği Torino'daki performansıyla göz dolduran stoper, Polonya milli takımının da değişmez isimlerinden biri oldu.

4 sezon üst üste Serie A'da 30 maçın üstünde forma giyen Kamil Glik bugüne kadar ciddi bir sakatlık sorunu yaşamadı. Ayrıca son 3 senesinde sadece 1 kırmızı kart gördü. Başarılı oyuncu Euro 2016 elemelerinde Polonya'nın oynadığı 10 maçın 9'unda 90 dakika sahada yer aldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!