comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş Transfer Haberleri - BJK Transfer Listesi (7 Temmuz 2016 Perşembe)

07 Temmuz 2016, Perşembe 04:39
Beşiktaş Transfer Haberleri - BJK Transfer Listesi (7 Temmuz 2016 Perşembe)

Basında çıkan Beşiktaş transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün hangi transfer haberleri yazıldı?

FutbolArena - 7 Temmuz 2016 Perşembe gününde basında çıkan Beşiktaş transfer haberlerini derledik.
 

7 Temmuz 2016 Perşembe Beşiktaş Transfer Haberleri

 

Gökhan Töre, West Ham United'a kiralandı


Beşiktaş, Gökhan Töre'yi West Ham United'a kiralıyor. İngilizler geçen sezon sakatlığı nedeniyle bir süre oynayamayan Gökhan'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. 

Kulüpler arasında anlaşma sağlanmak üzere. Artık resmi çıklama bekleniyor.

Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten, bu transfer için Twitter hesabından “Beşiktaş, Gökhan Töre'yi 3 milyon €'ya 1 yıllığına West Ham'a kiralamayı kabul etti.. West Ham'ın son teklifi 2.5 milyon Euro. Anlaşma her an olabilir..” diye yazdı.

Öte yandan 6 Temmuz 2016 Çarşamba günü öle saatlerinde NTV Spor'un geçtiği haberde Gökhan Töre'nin 3 milyon euro karşılığında 1 yıllığına West Ham'a kiralandığı belirtildi. 
 

Beşiktaş, Juventus'tan Neto, Isla ve Mandzukic'i transfer listesine aldı


Fenerbahçe'den ayrılan Gökhan Gönül'ü renklerine bağlayarak bu yılın en önemli transfer hamlesini gerçekleştiren Beşiktaş, sonraki dönemde sessiz tavır almaya başladı. Ancak İtalya basınından gelen haberler Fikret Orman'ın büyük oynayacağı yönünde.

İtalya basınından CalcioMercato'nun haberine göre, Beşiktaş yönetimi Mario Gomez'in gitme ihtimaline karşılık B planını hazırladı. Fikret Orman'ın, Hırvat golcü Mandzukic'i düşündüğü ve Gomez'in gitme durumuna karşılık görüşmelere başlayacağını öne sürdürdü. Beşiktaş'ın transferde büyük oynayacağını öne süren İtalyan basını, listede iki önemli futbolcu Isla ve kaleci Neto'nun da olduğunu belirtti.

Beşiktaş'ın bu 3'lü pakette şansının yüksek olmamasına rağmen Mandzukic transferinde şanslı olduğu öne sürüldü. 
 

Beşiktaş'ın Mario Gomez transferinde son durum


Beşiktaş'ta Mario Gomez belirsizliği devam ediyor. Sezonu gol kralı olarak tamamlayan ve Almanya formasıyla EURO 2016'de mücadele eden Mario Gomez'in sözleşmesini elinde bulunduran Fiorentina pazarlık gücünü arttırdı.

Beşiktaş kaynakları, Fiorentina'nın 1 ay önce oyuncu için 6,5 milyon Euro bonservis talep ettiğini ama Alman oyuncunun, EURO 2016 performansı sonrası fiyatının yükseldiğini ifade ederek transferin siyah - beyazlı kulüp adına oldukça zora girdiğini kaydettiler.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'se Gomez'in alınmasını isterken zor giren transfer sonrası alternatif arayışları da hız kazandı.

Beşiktaş, geçen sezon Fiorentina'dan bedelsiz kiraladığı Mario Gomez'i 3,5 milyon Euro garanti paraya oynatmıştı.
 

İsmail Köybaşı, Fenerbahçe'ye mi gidecek?


Beşiktaş ile geçen sezon şampiyonluğa ulaşan ve bireysel olarak da verimli bir dönem geçiren sözleşmesi sona ermişti.

Oyuncunun halen sözleşme yenilemesi kafalarda soru işareti yaratırken yaşanan süreçle ilgili ilginç detaylar konuşlmaya başladı.

Hürriyet'teki habere göre, yönetimin 1.2 milyon Euro'luk yıllık ücret teklifini az bulan İsmail, imza atmadı ve rakamın artırılmasını bekliyor.

Milli Takım dönüşü sözleşme yenilemesi veya en azından anlaşmanın sağlandığının açıklanması beklenen İsmail Köybaşı için Fenerbahçe'nin harekete geçtiği bilgisi kulisleri hareketlendirdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!