comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş Transfer Haberleri - BJK Transfer Listesi (31 Temmuz 2016 Pazar)

31 Temmuz 2016, Pazar 00:41
Beşiktaş Transfer Haberleri - BJK Transfer Listesi (31 Temmuz 2016 Pazar)

Basında çıkan Beşiktaş transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün hangi transfer haberleri yazıldı?

FutbolArena - 31 Temmuz 2016 Pazar gününde basında çıkan Beşiktaş transfer haberlerini derledik.
 

31 Temmuz 2016 Pazar Beşiktaş Transfer Haberleri

 

Fikret Orman, Balotelli ile görüştü


Beşiktaş yönetimi forvet transferinde çalışmalarını hızla sürdürüyor. Başkan Fikret Orman geçtiğimiz günlerde 'Neden olmasın?' dediği Balotelli transferini bitirmek üzere Monaco'ya gitti. 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman forvet transferi için gündemde olan ve geçtiğimiz günlerde kendisinin de doğruladığı Balotelli transferini bitirmek üzere Monaco'ya hareket etti. Burada İtalyan golcünün menajeriyle görüşen Orman, "Balotelli'nin Liverpool'dan kurtulmak istediği' cevabını aldı. 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da bunun üzerine fiyat konusunda ikna etme çalışmalarına başladı. 
 

Mario Gomez, West Ham'a transfer olacak mı?


Beşiktaş'a veda eden Mario Gomez için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Ajax'ın gündemine gelen Alman yıldız için West Ham United'ın da ısrarı sürüyor.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; golcü arayışlarına devam eden West Ham, Mario Gomez'i gözüne kesitirdi. Carlos Bacca'nın Premier Lig'e gitmek istememesi üzerine tercihini Gomez üzerine yoğunlaştıran İngiliz ekibinin, tecrübeli oyuncu için Fiorentina ile temasa geçtiği belirtildi.

İtalyan ekibinin Gomez'e ödeyeceği yıllık ücretten kurtulmak için transfere sıcak baktığı da belirtildi.
 

Şenol Güneş, Aras Özbiliz'in perfromansını beğenmedi


Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Aras Özbiliz'in performansının yetersiz bulunduğu ifade edildi. Şenol Güneş'in bu nedenle kanat bölgesine transfer ettiği öne sürüldü.

Akşam'ın haberine göre; Tecrübeli çalıştırıcının, başkana Aras'ı kanat ve forvet arkasında oynatmasına rağmen verim alamadığını anlatarak "İki kanatta da oynayan genç bir oyuncu kiralayalım" dediği bildirildi.
 

Olcay Şahan'dan Mario Gomez'in eşi Carina'ya tavsiye


Beşiktaş'a veda eden Mario Gomez'in geri dönmesi için yoğun baskılar devam ederken, futbolcuların da ikna turuna çıktığı kaydedildi. Siyah beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu Olcay Şahan, tebrik etmek için aradığı Mario Gomez'in eşi Carrina'ya, "Korkmadan Türkiye'ye gelebilirsiniz" dedi.

Akşam'da yer alan habere göre; Düğünün ardından Mario Gomez'i arayan gurbetçi oyuncu, daha sonra Carina Wanzung'la görüştü. "Tebrik ederim" diyerek sözlerine başlayan Olcay Şahan, "Türkiye'de hiçbir sorun yok. Korkmana gerek yok. Burada güzel günler yaşarsınız" diyerek Wanzung'a son durumu anlattı.

Mario Gomez'in eşi Carina'dan onay alması halinde Beşiktaş'a dönmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!