comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş, Brezilya'ya gitti! Sıcak gelişme...

30 Kasım 2016, Çarşamba 14:45
Beşiktaş, Brezilya'ya gitti! Sıcak gelişme...

Sol kanada devre arasında transfer yapacak olan Beşiktaş , eski gözdesi Brezilyalı Dudu'yu gündemine aldı.

FutbolArena - Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde yenilgisiz devam eden Beşiktaş'ın ara transfer dönemindeki ana hedeflerinden biri de sol kanada oyuncu almak. Olcay Şahan'ın iyice gözden düşmesiyle bu mevkide alternatifsiz kalan siyah beyazlı takım, eski gözdesini tekrar gündemine aldı. Brezilyalı Dudu…

Mlliyet'in haberine göre; transfer arayışlarına hız veren Beşiktaş'ta scout ekibi Brezilya'ya giderek 3 gün önce Palmeiras'ın oynadığı şampiyonluk maçında Dudu'yu izlediler. Habere göre Beşiktaş, Dudu'nun yanı sıra Palmeiras'ın bir başka oyuncusu Vitor Hugo'yu da gündemine aldı.

Brezilya'da sezonu şampiyonlukla bitiren Palmeiras'ın, uçağı düşen Chapecounse ile üç gün önce oynadığı şampiyonluk maçında Dudu'yu bir kez daha izleyen scoutlar, bu oyuncuya hayran kaldı. Dudu'yu bir türlü transfer edemeyen ama inadından da vazgeçmeyen Beşiktaş Yönetimi, takip altına aldığı birçok sol açığın yanı sıra yetenekli futbolcuyu da izlemeye devam edecek.

DİĞER HEDEF BRAHİMİ

Öte yandan Beşiktaş, Brahimi de var. Porto'da top koşturan sol kanat oyuncusu Yacine Brahimi ile de ilgilenen yönetim, stoper arayışlarına da büyük bir hızla devam ediyor.
 

Beşiktaş'ın ilgilendiği Dudu kimdir?


24 yaşındaki Brezilyalı oyuncu güncel piyasa değeri transfermarkt verilerine göre 5.5 milyon Euro. Futbola Cruzeiro'da başlayan Dudu, sırasıyla Coritiba, Dynamo Kiev, Gremio ve Palmeiras'ta oynadı. 2011'de Dinamo Kiev'e giden Dudu, Ukrayna'da tutunamadı. Bu yüzden Brezilya'da sık sık kiralık olarak forma giydi. 2015'te Kiev'den Palmeiras'a transfer oldu. Her iki kanatta da oynayabilen Dudu, bu sezon Brezilya'da 23 maça çıktı. 2 gol 9 asistle oynadı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!