comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş Manoel Messias için transfer teklifini arttırdı

27 Aralık 2016, Salı 00:01
Beşiktaş Manoel Messias için transfer teklifini arttırdı

Beşiktaş stoper transferi için çalışmalarını sürdürürken, Şenol Güneş'in ısrarla istediği isimlerden biri olan Manoel Messias için teklifi arttırdı. 

FutbolArena Özel - Ara transfer döneminde stoper transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş rotayı Güney Amerika'ya çevirdi. Başkan Fikret Orman ve Asbaşkan Ahmet Nur Çebi'nin bizzat doğruladığı bu transferde siyah beyazlılar, Cruzeiro'da forma giyen Manoel Messias için teklifi arttırdı. 


Beşiktaş son dakika transfer haberleri


Siyah beyazlıların sezon başından bu yana transfer etmek için uğraştığı Manoel Messias için kulübü Cruzeiro'nun istediği rakam Beşiktaş yönetimini sıkıntıya düşürdü. Son olarak Manoel Messias için 3.5 milyon euro teklif yapan Beşiktaş yönetimi daha önce bu teklifi önce 4 milyon euro'ya çıkarmıştı. 

ŞENOL GÜNEŞ ISRARLA İSTİYOR
Cruzeiro'nun tekrar diretmesi üzerine Şenol Güneş'in de çok istediği Manoel Messias için siyah beyazlılar 4 milyon euro'luk teklifin de üzerine çıktı. 4 milyon euro'luk teklifin de üzerine çıkan siyah beyazlılar Cruzeiro'dan gelecek yanıta doğru harekete geçecek. 
 

Manoel Messias kimdir?


26 yaşındaki Brezilya doğumlu stoper 6 yıldır Cruzeiro forması giyiyor. Brezilya Serie A'da son sezonda Cruzeiro formasıyla 16 maça çıkan Manoel Messias özellikle kuvvetli görüntüsüyle dikkat çekiyor. 2014 yılında Atletico Paranense'den Cruzeiro'ya transfer olan Brezilyalı stoper, uzun yıllar Atletico Paranaense takımının vazgeçilmez oyuncularından biri olmuştu. 

AHMET NUR ÇEBİ DE AÇIKLADI

Öte yandan Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde transfer konusunda yaptığı açıklamada stoper alacaklarını ve rotanın Güney Amerika olduğunu söyledi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!