comScore

Bedelli Askerlik için Binali Yıldırım'dan flaş açıklama (Bedelli ne zaman çıkacak 2018)

05 Temmuz 2018, Perşembe 12:25
Bedelli Askerlik için Binali Yıldırım'dan flaş açıklama (Bedelli ne zaman çıkacak 2018)

 Bedelli Askerlik ne zaman çıkacak? Bedelli Askerlik 2018 tarihi belli oldu mu? Başbakan Binali Yıldırım Bedelli Askerlik konusunda açıklamalarda bulundu. Bedelli Askerlik yaş sınırı ve Bedelli Askerlik parasıyla ilgili son gelişmeler haberimizde.

Bedelli Askerlik çıktı mı? Bedelli Askerlik ne zaman çıkacak? Bedelli Askerlik yasası için tarih belli oldu mu? Başbakan Binali Yıldırım milyonlarca vatandaşın beklediği Bedelli Askerlik konusunda sıcak açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'na konuşan Binali Yıldırım, Bedelli Askerlik hakkında son gelişmeleri aktardı. Bedelli Askerlik yaş sınırı ve Bedelli Askerlik kaç para olacak gibi soruların yanıtları da haberimizde. 
 

Bedelli Askerlik 2018 ne zaman çıkacak? Binali Yıldırım'dan Bedelli Askerlik son dakika açıklaması


Bedelli Askerlik hakkında meraklı bekleyiş devam ederken Başbakan Binali Yıldırım konuyla ilgili şunları söyledi:

"Yeni hükümet açıklanacak, önündeki birçok gündem maddesinden bir tanesi de bu olacak. Sıkıntı, ülkemizin en büyük kaynağı olan, enerjisiyle, heyecanıyla bu gençlerimizin önündeki belirsizliği ortadan kaldırmak. Yapmamız gereken bu. O yüzden Silahlı Kuvvetler, Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, hükümet bu konuyu birlikte ele alıp kapsamlı bir çözüm üretilecek mutlaka. Getirilecek  çözüm daha kapsamlı, yapısal bir çözüm. Kalıcı olması lazım. O zaten başladı. Özellikle geçtiğimiz yıllarda başladı ve 15 Temmuz'dan sonra da hızlandı. O bakımdan güvenlik zafiyeti, savunma zafiyeti söz konusu değil."

 

Bedelli Askerlik parası ne kadar? 2018 Bedelli Askerlik kaç lira olacak?


Bedelli Askerlik konusunda vatandaşların en çok merak ettiği konulardan diğeri de Bedelli Askerlik parasının ne kadar olacağıydı. 2011 senesinde 30 bin lira, 2014 senesinde 18 bin lira olarak açıklanmıştı. Şimdi bu iki rakamın ortasında olması bekleniyor yani 2018 bedelli askerlik tutarı olarak 20 - 25 bin lira olması ön görülüyor.

BEDELLİ ASKERLİK MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!