comScore

Bedelli Askerlik fiyatı ne olacak? Bedelli Askerlik kaç yaşında olacak?

12 Temmuz 2018, Perşembe 15:47
Bedelli Askerlik fiyatı ne olacak? Bedelli Askerlik kaç yaşında olacak?

Bedelli Askerlik fiyatı ne kadar olacak? Bedelli Askerlik ne kadara yapılacak? Bedelli Askerlik parası açıklandı mı? 2018 Bedelli Askerlik fiyatıyla ilgili AK Parti'den açıklama yapıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bedelli Askerlik parasıyla ilgili açıklama yaptı.

Bedelli Askerlik ne kadar? 2018 Bedelli Askerlik parası açıklandı mı? 2018 Bedelli Askerlik fiyatını bekleyen vatandaşlar için Bedelli Askerlik parası konusunda açıklama yapıldı. Bedelli Askerlik için yaş sınırının ne olacağı da merak edilirken vatandaşlar Bedelli Askerlik yaş sınırı ne olacak şeklinde arama yapıyor. 2018 son dakika Bedelli Askerlik haberleri arasında Bedelli Askerlik parası ve Bedelli Askerlik yaş sınırından gelişmeleri aktarıyoruz. 
 

Bedelli Askerlik parası ne kadar olacak? Bedelli Askerlik fiyatı 2018


Bedelli Askerlik fiyatıyla ilgili AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Tulun açıklama yaptı. Tulun yaptığı açıklamada Bedelli Askerlik fiyatı için şunları söyledi:

"Bu çok büyük bir problem. Bu konuda adım atmak istiyoruz. Daha makul fiyatlarla bir çalışma yapabiliriz. 3 aylık 5 aylık askerler operasyona gitmiyor. Ülkede askerlikle ilgili sorun yaşayan gençlerin olmamasını istiyoruz. Bedelliyi çok daha kalıcı, bir sorun olarak ele alıp çözmek istiyoruz."

 

Bedelli Askerlik yaş sınırı ne olacak? Bedelli Askerlik yaşı 2018


Bedelli Askerlik konusunda yaş sınırının ne olacağı merak ediliyor. Bedelli Askerlik bekleyen vatandaşlar yaş sınırının 25'e kadar düşürülmesi yönünde sosyal medyada kampanya başlattı. Bedelli Askerlik için hükümetin belirleyeceği yaş sınrıının 26-28 olabileceği iddia ediliyor.

BEDELLİ ASKERLİK SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN >>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!