comScore

Başakşehir-Fenerbahçe canlı izle, Başakşehir-Fenerbahçe şifresiz izle (Başakşehir-Fenerbahçe beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

18 Nisan 2021, Pazar 18:18
Başakşehir-Fenerbahçe canlı izle, Başakşehir-Fenerbahçe şifresiz izle (Başakşehir-Fenerbahçe beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Başakşehir-Fenerbahçe Süper Lig 35. hafta mücadelesi saat 19:00'da başlayacak. Başakşehir-Fenerbahçe maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Başakşehir-Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Başakşehir-Fenerbahçe bein sports canl izle bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 35. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak. Lider Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada sarı lacivertliler, Başakşehir engelini geçerek rakibiyle arasındaki puan farkını 2'ye düşürmek istiyor. Ligde kalma mücadelesi veren Başakşehir ise bu müsabaka öncesinde düşme hattında yer alıyor. Başakşehir-Fenerbahçe maçı saat 19:00'da başlayacak. Başakşehir-Fenerbahçe maçını beIN Sports 1 canlı yayınlyacak. Başakşehir-Fenerbahçe maçının 11'leri belli oldu. Başakşehir-Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Başakşehir-Fenerbahçe bein sports canlı izle bilgileri haberimizde. 


Başakşehir - Fenerbahçe maçı ilk 11'leri


Başakşehir: Volkan, Ömer Ali Şahiner, Ponck, Youssouf, Cemali Sertel, Tolga Ciğerci, Mahmut Tekdemir, Visca, Giuliano, Aleksic, Crivelli

Fenerbahçe: Harun, Nazım, Serdar Aziz, Attila Szalai, Caner Erkin, Sosa, Ozan Tufan, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci, Pelkas, Valencia


Başakşehir - Fenerbahçe maç haberleri


Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Haftanın kapanış müsabakasını hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Ligde yaptığı 33 maçta 20 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, haftaya 66 puanla 2. sırada girdi. Sarı-lacivertli takım, yarın Medipol Başakşehir'i yenmesi halinde lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 2'ye indirecek. Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir ise bu sezon istediği performansı sergileyemiyor. Yaptığı 32 maçın 8'ini kazanan, 9'unda berabere kalan ve 15'ini kaybeden turuncu-lacivertliler, 33 puanla 18. sırada yer alıyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Ülker Stadı'nda oynanan lig müsabakasını Fenerbahçe 4-1 kazanmıştı.


Başakşehir - Fenerbahçe maçı istatistik haberleri


Fenerbahçe'yi konuk ettiği son üç Süper Lig maçının ikisini kaybeden Başakşehir (1G), daha önceki dokuz karşılaşmada tek yenilgi almıştı (7G 1B 1M). Başakşehir ile oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanan Fenerbahçe, lig tarihinde rakibini üst üste dört karşılaşmada mağlup edemedi. Evinde oynadığı son Süper Lig maçında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup eden Başakşehir, Aykut Kocaman yönetiminde üst üste iki iç saha galibiyeti alamadı. Deplasmanda oynadığı son dokuz Süper Lig maçını kaybetmeyen Fenerbahçe (6G 3B), tek sezonda daha uzun bir seriyi en son 1996/97'de yakaladı (10 maç). (Opta)

 

Başakşehir - Fenerbahçe beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 35. haftasında Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan müsabaka saat 19:00'da başlayacak. Başakşehir-Fenerbahçe maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Başakşehir-Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Başakşehir-Fenerbahçe canlı izle, Başakşehir-Fenerbahçe şifresiz izle, Başakşehir-Fenerbahçe bein sports izle, Başakşehir-Fenerbahçe bein sports canlı izle, Başakşehir-Fenerbahçe bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Başakşehir-Fenerbahçe maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!