comScore

Barcelona Barcelona

Barcelona - Lyon maçı canlı şifresiz izle (Şampiyonlar Ligi maçları izle)

13 Mart 2019, Çarşamba 22:20
Barcelona - Lyon maçı canlı şifresiz izle (Şampiyonlar Ligi maçları izle)

Barcelona - Lyon canlı, şifresiz izle. Barcelona - Lyon maçı BeIN Sports canlı izle. Barcelona - Lyon maçı ilk 11'leri.

FutbolArena - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Barcelona sahasında Lyon'u ağırlayacak. Barcelona - Lyon maçının ilk 11'leri açıklandı. Barcelona - Lyon maçını canlı, şifresiz izlemek mümkün mü? Detaylar haberimizde.


Barcelona - Lyon maçı ilk 11'leri


Barcelona: ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Messi, Luis Suárez, Coutinho.

Lyon: Lopes; Dubois, Denayer, Marcelo, Marçal, Mendy; Tousart, Fekir, Ndombèlé; Depay, Dembélé.


Barcelona - Lyon maçı hangi kanalda? 


Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Barcelona ile Lyon ve Bayern Münih ile Liverpool karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçı olan Barcelona - Lyon mücadelesi 0-0 eşitlik ile tamamlanmıştı.
Barcelona - Lyon maçı BeIN Sports 1 HD ekranlarından yayınlanacak. Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak bu iki müsabaka Avrupa ve Dünya'nın önemli uydu kanallarında canlı yayınlanacak. İşte o kanalların listesi.
 

Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi BeIN Sports izle


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak Barcelona - Lyon ve Bayern Münih - Liverpool karşılaşmalarını canlı ve şifresiz şekilde izlemek isteyen spor severler internet ortamında Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz izleme seçenekleri arıyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak bu zorlu mücadeleler BeIN Sports ekranlarında yayınlanacak.Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak iki mücadeleyi Avrupa'nın ve Dünya'nın bir çok önemli ülkesinde canlı yayınlanacak. O ülkelerde yayınlanan kanalların listesine aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.
 

BEİN SPORTS İZLE


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!