comScore

Barcelona Inter canlı izle, Barcelona - Inter şifresiz İZLE (Barcelona - Inter beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

02 Ekim 2019, Çarşamba 21:44
Barcelona Inter canlı izle, Barcelona - Inter şifresiz İZLE (Barcelona - Inter beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Barcelona - Inter Şampiyonlar Ligi maçı saat 22:00'da başlayacak. Barcelona - Inter maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Barcelona - Inter maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda gecenin maçında Barcelona ile Inter karşı karşıya gelecek. Barcelona - Inter maçı saat 20:00'da başlayacak. Barcelona - Inter maçının 11'leri belli oldu. Barcelona - Inter maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Barcelona - Inter maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler, Barcelona - Inter canlı izle, Barcelona - Inter şifresiz izle arama yapanlar için Barcelona - Inter maçına dair tüm bilgiler haberimizde. 


Barcelona - Inter maçı ilk 11'leri


Barcelona: Ter Stegen, Pique, Sergi Roberto, Lenglet, Semedo, Busquets, Arthur, de Jong, Messi, Suarez, Griezmann

Inter: Handanovic, Godin, Asamoah, de Vrij, Skriniar, Candreva, Brozovic, Sensi, Barella, Martinez, Alexis
ARALARINDA OYNADIKLARI SON 10 MAÇ

Barcelona 2-1 Inter
Barcelona 3-0 Inter
Inter 0-0 Barcelona
Barcelona 5-0 Inter
Inter 0-0 Barcelona
Barcelona 2-0 Inter
Inter 3-1 Barcelona
Barcelona 1-0 Inter
Barcelona 2-0 Inter
Inter 1-1 Barcelona


 

Barcelona - Inter beIN Sports canlı yayın


Şampiyonlar Ligi F Grubu ikinci maçında Barcelona sahasında Inter'i ağırlayacak. Barcelona - Inter maçı saat 22:00'da başlayacak. Barcelona gruptaki ilk maçında deplasmanda Dortmund ile golsüz berabere kaldı. Inter ise sahasında Slavia Prag ile 1-1 berabere kaldı. Barcelona - Inter maçı saat 22:00'da başlayacak. Barcelona - Inter maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Barcelona - Inter maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Barcelona - Inter canlı izle, Barcelona - Inter şifresiz izle, Barcelona - Inter bein sports canlı izle, Barcelona - Inter bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Barcelona - Inter maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki bağlantı aracılığıyla gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!