comScore

Barcelona Barcelona

Barcelona, Atletico Madrid ve Real Madrid'in kalan maçları - La Liga Haberleri

17 Nisan 2016, Pazar 23:53
Barcelona, Atletico Madrid ve Real Madrid'in kalan maçları - La Liga Haberleri

La Liga'da nefes kesen bir şampiyonluk yarışı yaşanıyor. Barcelona, Atletico Madrid ve Real Madrid birbirine çok yakın puanda ve bitime 5 hafta var. 

FutbolArena - İspanya La Liga'da 33. hafta maçları oynandı. Barcelona kendi sahasında Valencia'ya 1-2 yenilince şampiyonluk hesapları iyiden iyiye karıştı. 

La Liga'da bitime 5 hafta kala Barcelona 76, Atletico Madrid 76 ve Real Madrid de 75 puanda bulunuyor! Bu üçlüyü en yakından takip eden takım Villarreal 60 puanla yarışın oldukça uzağında. Buna karşın bu üç takım arasında da kıyasıya bir yarış olacak. 
 
13316-resim
 


La Liga'da Barcelona, Atletico Madrid ve Real Madrid'in kalan 5 maçı 


Averaj farkıyla lider olan Barcelona, hem Atletico Madrid hem de Real Madrid'e karşı ikili averajda üstün. 
Barcelona'nın kalan maçları: Önümüzdeki hafta Deportivo ile deplasmanda oynayacak olan Barcelona sonrasında Sporting Gijon'u ağırlayacak, 36. haftada Real Betis deplasmanına gidecek 37. haftada Espanyol'u ağırlayacak ve son hafta Granada deplasmanına konuk olacak. 

Atletico Madrid ise haftaya Athletic Bilbao deplasmanında, sonrasında Malaga ve ardından Rayo Vallecano ile sahasında oynayacak. 37. hafta Levante deplasmanına konuk olacak olan Atletico son hafta sahasında Celta Vigo maçına çıkacak. 

Real Madrid bir puan geriden geliyor. Haftaya Villarreal'i sahasında ağırlayacak. Ardından Rayo Vallecano ve Real Sociedad deplasmanına gidecek. 37. hafta Valencia'yı sahasında ağırlayacak ve son hafta Deportivo deplasmanına konuk olacak.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!