comScore

Ali Naci Küçük: 'Milli Takım'da barış değil ateşkes sağlandı'

11 Kasım 2016, Cuma 21:33
Ali Naci Küçük: 'Milli Takım'da barış değil ateşkes sağlandı'

Ali Naci Küçük, Milli Takım kampında tam anlamıyla bir huzur ortamının olmadığını söyledi.

FutbolArena Röportaj - 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Kosova ile karşılaşacak olan Milli Takım'da Fatih Terim'in Arda Turan, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül gibi yıldızları kadroya çağırmasının etkileri sürüyor. 

Hürriyet Gazetesi muhabiri Ali Naci Küçük, Milli Takım kampında tam anlamıyla bir huzur ortamının olmadığını söyledi.
ARDA VE ARKADAŞLARI İLK 11'DE OLACAK MI?

Fatih Terim'in, 3 maçlık aranın ardından kadroya çağırdığı 4 ismin yarın ilk 11'de olacağını ifade eden Ali Naci Küçük, "Oğuzhan da 2 antrenmana çıkamamıştı ancak şu anki durumunun iyi olduğu ve ayak bileğindeki sorunun giderildiği bilgisini aldık. Yarın onun da ilk 11 başlaması bekleniyor." dedi.

"FATİH TERİM İLE DÖRT OYUNCU ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESİYOR"

"Fatih Terim taktik idmanlarda uyarılarını bu 4 oyuncu üzerine yapsa da bu oyuncularla birebir iletişimden uzak durdu." diyen Küçük, "Bir barış adımı atılsa da, Milli Takım kampında huzur ortamı olduğunu söylemek çok yanlış olur." ifadelerini kullandı.

Terim ve kadroya dahil ettiği 4 oyuncu arasında soğuk rüzgarlar esiyor diyen Küçük, "Birbirlerine karşı mesafeliler ve herkes profesyonel davranıp işini yapıyor. Yani bir barış değil, ateşkes imzalanmış durumda." şeklinde konuştu.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!