comScore

Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (11 Ağustos Perşembe)

11 Ağustos 2016, Perşembe 12:02
Banko İddaa Tahminleri ve Kuponları (11 Ağustos Perşembe)

11 Ağustos 2016 Perşembe günübanko iddaa tahminleri ve banko kuponlara haberimizde göz atabilirsiniz.

FutbolArena - İddaa'da günün ideal maçları hangileri? FutbolArena editörleri sizler için günün öne çıkan maçlarını değerlendirdi.

Viking-Rosenborg iddaa tahmini

Viking 3 maçlık deplasman serisinden 4 puan çıkardı. Orta sahanın önemli isimlerinden Abdisalam İbrahim sarı kart cezalısı. Rosenborg 1 hafta içinde 3. maçına çıkacak. Bu karşılaşmadan da 3 gün sonra Sogndal ile evlerinde oynayacaklar. Ardından gelecek hafta içinde Austria Wien ile Avrupa Ligi play off turu ilk maçı için ter dökecekler. As kaleci Hansen'in sakatlığı sürüyor.  Rosenborg kaliteli bir kadroya sahip. Ancak yorgunluk gözükebilir. Karşılıklı gol izleriz.

Thun-Grasshoppers maçı kaç kaç biter?

Son 2 maçında toplamda 8 gol yiyen Thun savunması kötü sinyaller verdi.  Ayrıca 29 yaşındaki kaleci Faivre'de özellikle yan toplarda zaman zaman hatalı çıkışlar yaptı. Savunmadan Reinmann, orta sahadan Peyretti, Zino ve Dzonlagiç sakat. Grasshoppers bu maçın ardından hafta içi temsilcimiz Fenerbahçe ile İstanbul'da karşılaşacak. İki ekipte savunmada sorunlu. 2.5 gol barajı aşılır.

Lausanne-St.Gallen

Lausanne geçtiğimiz hafta Sion deplasmanında 3-1 kazanarak sezonun ilk galibiyetini aldı. 1-0 önde oldukları sırada Sion'un yıldızı Mujangi Bia penaltıyı kaçırmasa maç daha farklı bir hal alabilirdi. 3 hafta sonunda 7 gol atıp 7 gol yediler. Takım savunmasında sorunlar var. Yanis Tafer'in iyi oyunu ile güçlü Grasshoppers'ı deviren Saint Gallen'de galibiyetle tanışmış oldu. Sol kanat Cueto yok. St.Gallen ilk yarıda galibiyet çıkarabilir.
İdeal

632 Thun-Grasshoppers 2.5 üstü 1.50
628 Viking-Rosenborg      KGVAR 1.50
632 Lausanne-St.Gallen İY2   3.20
638 Palestino-Libertad KGVAR 1.55

Oran:11.16

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!