comScore

Bandırmaspor Transfer Haberleri: Başkan Erhan Elmastaş yabancı oyuncu istemiyor

08 Haziran 2016, Çarşamba 21:36
Bandırmaspor Transfer Haberleri: Başkan Erhan Elmastaş yabancı oyuncu istemiyor

Gelecek sezon PTT 1. Lig'de top koşturacak Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, "Yerli futbolcudan yanayım, yabancı istemiyorum." dedi.

Gelecek sezon PTT 1. Lig'de top koşturacak Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, "Yerli futbolcudan yanayım, yabancı istemiyorum. Benim görüşüm bu. Ama teknik direktörümüz İsmail Ertekin hoca isterse bütçedeki dengeleri korumak şartıyla yabancı oyuncu alabiliriz." dedi. 


Bandırmaspor transferde yerli oyuncudan yana


Transfer çalışmalarına başladıklarını ifade eden Elmastaş, yaptığı açıklamada, öncelikle iç transfer de kadrolarında bulunan 25 futbolcunun tamamıyla görüşeceklerini belirtti.

Elmastaş gitmesi gereken ve sözleşmesini uzatmak istedikleri futbolcular bulunduğunu dile getirerek "Kimsenin de önünü kapatmak istemiyoruz. En geç gelecek hafta iç transferi bitirmek istiyoruz. Ondan sonra iç transferin eksikliklerine göre dış transfere yöneleceğiz. Bu transferleri de 20 Temmuza kadar sonlandırmak istiyoruz. Yerli futbolcudan yanayım, yabancı istemiyorum. Benim görüşüm bu. Ama teknik direktörümüz İsmail Ertekin hoca isterse bütçedeki dengeleri korumak şartıyla yabancı oyuncu alabiliriz." dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!