comScore

Bandırmaspor - Gümüşhanespor maç özeti ve golleri

21 Mayıs 2016, Cumartesi 20:08
Bandırmaspor - Gümüşhanespor maç özeti ve golleri

Gümüşhanespor'u eleyen Bandırmaspor PTT 1. Lig'e yükseldi. Bandırmaspor - Gümüşhanespor maç özeti ve golleri haberimizde.

FutbolArena - Türkiye 2. Lig'i play-off finalinde sahne alan mücadelede Gümüşhanespor'u 2-0 mağlup eden Bandırmaspor PTT 1.Lig'e yükseldi.
 

Bandırmaspor - Gümüşhanespor maç özeti ve golleri (maç sonucu , kaç kaç)


35. dakikada Muharem Cengiz ile öne geçen Bandırmaspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda Gümüşhanespor aradığı golü bulamadı. 90. dakikada sahneye çıkan Doğan Karakuş farkı 2'ye çıkardı. Gol sevinci sonrası ikinci sarı kartını gören oyuncu kırmızı kart ile oyundan atıldı. Mücadele Bandırmaspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 

Bandırmaspor kupasını aldı


Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda maçın bitiş düdüğüyle doğu tribününde yer alan Bandırmasporlu taraftarlar sahaya girerek sevinçlerini futbolcularla paylaştı. Futbolcular büyük bir Bandırmaspor bayrağıyla sahada tur atarak bayrağı sahanın ortasına dikti.

Daha sonra maraton tribününde yapılan törende Bandırmaspor'a kupa ve madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez verdi.

Kupayla sahada tur atan futbolcular özçekim yaparak, sevinçlerini taraftarla paylaştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!