comScore

Balıkesirspor'u FIFA'ya şikayet ettiler

30 Eylül 2016, Cuma 19:21
Balıkesirspor'u FIFA'ya şikayet ettiler

Balıkesirspor'un futbolcuları kulüplerini FIFA'ya şikayet ettiler.

FutbolArena - Balıkesirspor'da Genero Zeefuik, Josip Tadic ve Denizlispor'a transfer olan Alfred Sankoh geçmiş dönemden alacakları ödenmediği gerekçesi ile Balıkesirspor'u FIFA'ya şikayet ettiler.

Maddi anlamda sıkıntılı günler geçiren Balıkesirspor'a bir şokta oyuncularından geldi. Genero Zeefuik, Josip Tadic ve Denizlispor'a transfer olan Alfred Sankoh geçmiş dönemden kalan alacakları ödenmediği gerekçesi ile Balıkesirspor'u FİFA'ya şikayet etti.
Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi oyuncuların geçmiş dönemden kalan alacaklarının olduğunu doğrularken "Ancak bize bu konuda FIFA'dan resmi bir yazı ya da başvuru gelmedi" ifadelerini kullandı. 

Sezon başından beri kadroda düşünülmeyen Genero Zeefuik ve Josip Tadic'i takımda düşünmeyen Balıkesirspor yönetimi maddi yetersizlikten ötürü sözleşmeleri fesih edilememişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!