comScore

Balıkesirspor Balıkesirspor

Balıkesirspor - Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

26 Ocak 2017, Perşembe 21:03
Balıkesirspor - Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Balıkesirspor sahasında Giresunspor'u ağırlıyor. Balıkesirspor - Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

FutbolArena - TFF 1. Lig'de 19. hafta maçında play-off mücadelesi veren Balıkesirspor ve rakibi Giresunspor karşı karşıya geliyor.


Balıkesirspor - Giresunspor rekabeti ve aralarında oynanan maçlar


İki takım arasında bugüne kadar 15 maç oynandı. Bu maçların 6'ını Giresunspor kazanırken, 5 kez Balıkesirspor galip geldi ve 4 maç da berabere bitti. Balıkesirspor'un sahasında oynanan 7 maçta ise Giresunspor'un galibiyeti yok. Bu maçların 4'ünü Balıkesirspor kazanırken 3'ü de berabere bitti. 

Son iki yılda 2 takım arasında oynanan 3 maçta ise Balıkesirspor'un galibiyeti yok. Bu maçların 2'sini Giresunspor kazanırken biri de berabere bitmiş. Balıkesirspor'un rakibine karşı son galibiyeti 14 Mayıs 1978 yılında 2. Lig Kırmızı grup müsabakasında gerçekleşmiş.


Giresunspor ve Balıkesirspor'un form durumları


Giresunspor, son dönemde önemli bir form grafiği yakaladı ve son 5 maçında 4 galibiyet alarak ligde 5. sıraya kadar yükseldi. Yeşil beyazlıların 27 puanı bulunuyor
Balıkesirspor'un ise 2. yarıda ilk maçı olan Ümraniyespor müsabakası yoğun kar yağışı yüzünden ertelenmişti. Bir maçı eksik kalan Balıkesirspor geçtiğimiz hafta da Eskişehirspor'a yenildi ve birden 8. sıraya kadar geriledi. Balıkesirspor'un da 24 puanı bulunuyor. Öte yandan Balıkesirspor ligde kendi sahasında 7 maçtır kaybetmiyor.

TFF 1. LİG PUAN DURUMU VE 19. HAFTA FİKSTÜRÜ 


Balıkesirspor - Giresunspor maçı kanal bilgisi


27 Ocak Cuma günü saat 18.00'de başlayacak müsabaka 15.800 kişi kapasiteli Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanacak ve karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Mücadeleyi TRTSpor kanalı naklen yayınlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!