comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım: 'Gecenin önüne geçmek istemem'

20 Aralık 2016, Salı 10:43
Aziz Yıldırım: 'Gecenin önüne geçmek istemem'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor'un stat açılış davetini nazikçe reddettiği ortaya çıktı.

FutbolArena - Trabzonspor'da Şenol Güneş Stadı'nın açılışı için başkan Muharrem Usta'nın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı da bizzat arayarak davet ettiği ortaya çıktı. Aziz Yıldırım'ın ise bu davet karşısında memnun olduğu fakat gecenin önüne geçmeme adına stadın açılışına katılmayacağını söylediği belirtildi.

Vatan'ın haberine göre; Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Aziz Yıldırım ile telefonda görüşüp "Gelirseniz çok mutlu oluruz" diyerek teklifini yaptı... Başkan Yıldırım ise bu sözlere teşekkür ederek şu ifadelerle yanıt verdi:
"Sayın başkan, ben bu tekliften dolayı çok memnun oldum. Çok önemli bir gece olacak Trabzonspor için... Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri, bakanlarımız ve çok önemli konuklar olacak. Orada bana karşı yapılacak bir hareket, bir söz, tüm açılışa gölge düşürebilir. Gelmeyi çok isterim ancak Trabzonspor camiası için tarihi gecenin önüne geçmek, değerli konukların önünde bu tarz bir olay yaşanmasını istemem.

Nazik davetiniz için teşekkür ederim ancak Trabzon-F.Bahçe maçında orda olmam daha doğru olur. O maça gelmek isterim, inşallah da orada olacağım."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!