comScore

Aytemiz Alanyaspor Aytemiz Alanyaspor

Alanyaspor - Akhisarspor sakat, cezalı oyuncular

28 Eylül 2018, Cuma 18:37
Alanyaspor - Akhisarspor sakat, cezalı oyuncular

Alanyaspor sahasında Akhisarspor'u ağırlıyor. Alanyaspor - Akhisarspor sakat, cezalı oyuncular Bu maç öncesi merak edilen detaylar haberimizde.

FutbolArena - Süper Lig'deki son üç maçından zaferle ayrılan Alanyaspor, 7. hafta mücadelesinde Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda Akhisarspor'u konuk ediyor. Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak mücadelede Arda Kardeşler düdük çalacak. Alanyaspor - Akhisarspor maçı detayları haberimizde...


Alanyaspor - Akhisarspor maç sonuçları


Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile Akhisarspor, 13. kez karşılaşıyor.  Alanyaspor ile Akhisarspor, 3. Lig, 2. lig ve Süper Lig'de toplam 12 kez karşı karşıya geldi. 12 maçta Akhisarspor 5, Alanyaspor 4 defa galibiyet elde ederken, 3 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Akhisarspor, Alanyaspor ile Alanya'da 6 kez karşılaştı. Akigolar, 6 maçta sadece bir kez galibiyet elde edebildi. İki takım arasında Süper Lig maçlarında ise Alanyaspor'un üstünlüğü bulunuyor. Turuncu-yeşilliler Süper Lig'de 2 galibiyet elde ederken, 1 maç berabere sonuçlandı 1 maçta da Akhisar galibiyet elde etti. 


Alanyaspor - Akhisarspor sakat, cezalı futbolcular


Turuncu-yeşillilerde tedavisi devam eden ve takımdan ayrı antrenman yapan stoper Welinton ile forvet Mbilla, takımdaki eksik oyuncular. Tedavisi tamamlanan ve hafta boyunca takımla birlikte idmanlara çıkan Angolalı sol açık Djalma Campos ise maç kadrosuna dahil edildi. Welinton ile Mbilla'nın milli maç arasından sonra iç sahada oynanacak Antalyaspor maçına kadar sakatlıklarının geçmesi ve takıma dahil olması bekleniyor. 

Akhisarspor'da ise genç Hasan Ali dışında Serginho'nun da sakatlığı bulunuyor.


Akhisarspor - Alanyaspor maçı hangi gün, saat kaçta?


Alanyaspor'un Bahçeşhir Okulları Stadyumu'nda misafir edeceği Akhisarspor karşılaşmasının orta hakemi Bursa Bölgesi Süper Lig hakemi Arda Kardeşler. Arda Kardeşler'in daha yönettiği üç maçıda Alanyaspor kaybetti. Konuk ekip Akhisarspor ise Arda kardeşlrin yönettiği maçlarda 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 de beraberlik aldı. Maçta yardımcı hakemler Samet Çiçek, Osman Gökhan Bilir ve dörüncü hakem Abdulkadir Bitigen. 
Bu müsabaka 29 Eylül Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak ve Bein Sports'tan yayınlanacak. 

Öte yandan bu maçın canlı skor takibini FutbolArena sayfalarından yapabilirsiniz.

ALANYASPOR - AKHİSARSPOR CANLI SKOR

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!