comScore

Rizespor Rizespor

Çaykur Rizespor 4 - 1 Sancaktepe Belediyespor maçı özeti ve golleri

27 Aralık 2016, Salı 20:34
Çaykur Rizespor 4 - 1 Sancaktepe Belediyespor maçı özeti ve golleri

Çaykur Rizespor sahasında ağırladığı Sancaktepe Belediyespor'u 4-1 yendi. Maçın özeti ve golleri haberimizde...

FutbolArena - Türkiye Kupası B grubu 4. maçında Çaykur Rizespor sahasında ağırladığı Sancaktepe Belediyespor'u 4-1 yendi ve gruptan çıkmayı garantiledi.

Bu galibiyetle 12 puana yükselen Çaykur Rizespor'u 6 puanla Kasımpaşa takip ederken 3 puanla Sancaktepe Belediyespor da 3. sırada yer aldı. Son sıradaki İnegölspor'un ise puanı yok. 
Geçen sezon Türkiye Kupası'nda yarı final oynayan Çaykur Rizespor bu sezon ise gruplardan çıkmayı garantileyen ilk takım oldu. Buna karşın Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Çaykur Rizespor'un maçını izlemek için stada sadece 162 kişi geldi.


Çaykur Rizespor - Sancaktepe Belediyespor maçı kaç kaç bitti?


Maçın 8. dakikasında Samet Akaydın'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen Çaykur Rizespor, 34. dakikada Selim Kayacı'nın golüne engel olamadı ve maça eşitlik geldi. İlk yarı bu skorla tamamlanırken 2. yarıda Çaykur Rizespor oyuna ağırlığını koydu. 

53. dakikada Ümit Kurt Çaykur Rizespor'u tekrar öne geçirirken, 82. dakikada Marwane Saadane durumu 3-1 getirdi ve takımını rahatlattı. Son dakikada ise Davide Petrucci'nin golü skoru 4-1 olarak belirledi.


Çaykur Rizespor - Sancaktepe Belediyespor maçı istatistikleri


Sancaktepe Belediyespor çok küçük bir farkla topla daha çok oynasada daha şut atan ve daha çok korner kullanan ekip ev sahibi Rizespor'du. 

Rizespor - Sancaktepe
%49 Topla Oynama %51
13 Toplam Şut 6
10 İsabetli Şut 5
0 Direkten Dönen 0
7 Köşe Vuruşu 4
9 Fauller 9
2 Ofsaytlar 2

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!