comScore

Avrupa Süper Ligi Başkanı Perez'den FIFA'ya tarihi rest!

19 Nisan 2021, Pazartesi 05:21
Avrupa Süper Ligi Başkanı Perez'den FIFA'ya tarihi rest!

Avrupa Süper Ligi Başkanı Florentino Perez, FIFA ve UEFA'nın yasak politikasına karşı "Kendi Dünya Kupası turnuvamızı oluştururuz." dedi. 

FutbolArena Dış Haberler - Avrupa Süper Ligi Başkanı Florentino Perez'den FIFA ve UEFA'nın yasaklarına karşı tarihi bir rest geldi. 

Avrupa Süper Ligi'nin kurulduğunun resmen açıklanmasının ardından FIFA ve UEFA'nın nasıl kararlar alacağı merak ediliyor. UEFA'nın daha önceden Avrupa Süper Ligi'nde mücadele eden takımlara yerel ligler ile birlikte Avrupa organizasyonlarından men edileceği yönünde tavır aldığı belirtilmişti. 
Öte yandan Avrupa Süper Ligi Başkanı Florentino Perez ise, ""Eğer Avrupa Süper Ligi'nde forma giyen oyuncuların Katar'daki Dünya Kupası'nda oynamaları yasaklanırsa, biz de kendi Dünya Kupası turnuvamızı oluştururuz. Hiç sorun değil." ifadelerini kullandı. 

PEREZ'İN AÇIKLAMALARI

"Avrupa Süper Ligi, futbolu hak ettiği yere taşıyacak. Futbol, 4 milyar izleyicisi olan bir spor. Bu insanların ihtiyaçlarını karşılamak, futbolu hak ettiği yere taşımak bizim gibi büyük kulüplerin sorumluluğudur."

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!