comScore

Avlu yeni bölüm fragmanı İZLE - Avlu 26. bölüm fragmanı İZLE

21 Aralık 2018, Cuma 01:27
Avlu yeni bölüm fragmanı İZLE - Avlu 26. bölüm fragmanı İZLE

Star TV'nin beğenilen dizisi Avlu'nun 25. bölümü yayınlandı. Avlu son bölüm olan Avlu 25. bölümü izleyenler Avlu yeni bölüm fragmanı olan Avlu 26. bölüm fragmanını araştırmaya başladı Avlu 26. bölüm fragmanı haberimizde. 

FutbolArena - Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun son bölümü yayınlandı. Avlu son bölümünde neler oldu? Cezaevinde duyulan tek el silah sesi, herkesi korku dolu bir sessizliğe sürüklemiştir. Zerrin, günden güne köşeye sıkışmaktadır. Bir çıkış yolu arayan sadece o değildir. Azra için de bir karar verme ve hareket etme zamanı gelmişti. Avlu son bölüm olan Avlu 26. bölümü izleyenler internet ortamında Avlu yeni bölüm fragmanı olan Avlu 26. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Avlu yeni bölüm fragmanı olan Avlu 26. bölüm fragmanıyla birlikte Avlu son bölüm olan Avlu 25. bölüm özetine haberimizden ulaşabilirsiniz. 
 

Avlu son bölüme neler oldu? (Avlu 25. bölüm 20 Aralık 2018 Perşembe Star TV)


Cezaevinde duyulan tek el silah sesi, herkesi korku dolu bir sessizliğe sürüklemiştir. Zerrin, günden güne köşeye sıkışmaktadır. Bir çıkış yolu arayan sadece o değildir. Azra için de bir karar verme ve hareket etme zamanı gelmiştir. Peki yaptığı seçimler ona ne kazandıracak ne kaybettirecektir? Kudret intikam duygusuyla verdiği kararın bedelini çok ağır ödemek üzeredir. Deniz ise artık sevdiği kimsenin canı yanmasın diye elinden gelen her şeyi yapmaktadır.


 

Avlu dizisi konusu ne? Avlu dizisi oyuncu isimleri


Star TV'nin yeni dönem dizilerinden biri olmaya aday Avlu dizisinden 3 fragman geldi. Avlu konusunu ele alacak olursak dizi, yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu'da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.
 

Avlu 26. bölüm fragman Star TV


Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir beğeni toplayan Avlu dizisinin son bölümü yayınlandı. Avlu dizisi 25. bölüm sonrasında Star TV ekranlarında 26. bölüm fragmanı gösterime girdi. Avlu dizisi 26. bölüm fragmanına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!