comScore

Avlu son bölüm tek parça full izle 18 Nisan (Avlu yeni bölüm fragmanı İZLE)

19 Nisan 2019, Cuma 00:14
Avlu son bölüm tek parça full izle 18 Nisan (Avlu yeni bölüm fragmanı İZLE)

Star TV'de Avlu 38. bölümü ile 18 Nisan 2019 Perşembe akşamı ekranlara geldi. Avlu yeni bölüm izle, Avlu son bölüm ve Avlu yeni bölüm fragmanı sorgularını yapan kullanıcılar için merak edilen detaylar haberimizde.

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu 38. bölümü ile 18 Nisan 2019 Perşembe akşamı yayınlandı. Avlu son bölümde neler yaşandı? Avlu yeni bölüm izlemek isteyenler ve Avlu yeni bölüm fragmanını merak edenler dizi rehberimize göz atabilirsiniz. Avlu dizisinin 38. bölümünde Rüzgar Zerrin'den yana esmekte, yaptığı her hamle amacına ulaşmaktadır. Tolga önüne çıkan engelleri aşarak bir sonuca ulaşır fakat gördükleri pek de hoşuna gitmeyecektir.
 

Avlu son bölümde neler oldu? Avlu 38. bölüm izle


Avlu dizisinin son bölümünde Zerrin bir yandan akıl sağlığı için büyük mücaele ortaya koyarken öte  yandan da Deniz'i yenmek üzere yeni planlarını hayata geçirmeye başlar. Deniz, geçmişinin baskısına ne kadar karşı koyabilecektir? Deniz'in yaşadıkları Avlu dizisi sevenlerini ekrana kilitler.

Avlu dizisinin yeni bölümü olan Avlu dizisi 38. bölümde Deniz'i geçmişteki yaşadıkları alt üst eder. Azra ile güçlerini birleştirmek için harekete geçer. Her şey Zerrin'in lehine gelişmeye başlar. Her planı tıkır tıkır işler. Öte yandan Tolga kendisini durdurmaya çalışanları ekarte ederek istediklerine ulaşır. Tolga ulaştığı bilgilerden hiç memnun olmaz.
Yapımcı: Limon Film
Yönetmen: Yüksel Aksu - Hülya Gezer - Şafak Bal
Senarist: Özlem Havuzlu - Ahmet Köseoğlu
Müzik: Sertaç Özgümüş, Aytaç Özgümüş 

AVLU 38. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

 

Avlu dizisi oyuncuları


Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı, Ruçhan Çalışkur, Deniz Barut, Eslem Akar, Şeyla Halis, Ayça Damgacı, Onuryay Evren Tan, Hülya Şen, Ümmü Putgül, Efsane Odağ, Mihrimah Cankur, Çiğdem Benli, Billur Pınar Yılmaz, Hüseyin Turunç
 

Avlu 39. bölüm fragmanı çıktı mı? Avlu yeni bölüm fragmanı


Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Avlu 39. bölüm fragmanını izlemek isteyenler internet ortamında Avlu yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Avlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu 39. bölüm fragmanı izle şeklinde arama yapmaya başladı. Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanının önümüzdeki 3-4 gün içinde yayınlanması bekleniyor. Avlu dizisi 39. bölüm fragmanı dizinin fanatikleri tarafından merakla bekleniyor.

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!