comScore

Avlu 36. bölüm full izle (Star Tv Avlu izle)

28 Mart 2019, Perşembe 22:58
Avlu 36. bölüm full izle (Star Tv Avlu izle)

Star Tv ekranlarında yayınlandığı günden bu yana büyük beğeni kazanan Avlu'nun 36. bölümü bu akşam yayınlandı. Avlu yeni bölümü haberimizde.

FutbolArena - Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu'nun yeni bölümü yayınlandı. Avlu yeni bölüm bu akşam 20:00'da Star Tv ekranlarında gösterime girdi. Avlu'nun yeni bölümünü kaçıran dizi severler Avlu yeni bölüm izle seçeneklerini araştırmaya başladı. Avlu 36. bölüm izle, Avlu yeni bölüm izle, Avlu son bölüm izleme seçenekleri haberimizde.


Star Tv Avlu yeni bölüm izle, son bölüm izle, full izle


AVLU 35. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? AVLU SON BÖLÜM ÖZETİ

Deniz'in dönüşü avluda kopmak üzere olan kıyametin önüne geçmiştir. Bu aynı zamanda Kudret'in geçici zafer sarhoşluğunun da sonudur. Azra, dışarıda canı pahasına hedeflerinin peşinden koşarken içeride de Deniz bir şeyler planlamaktadır. Bu sırada tüm gözler Zerrin'in gizemli karanlığına yönelmiştir.
AVLU 36. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Deniz, gözünü karartmış tehlikeli sularda yüzmektedir. Azra ise kendini hiç beklemediği bir tehlikenin ortasında bulur. Yavaş yavaş karşısında toplanan kalabalığın farkında olmayan Zerrin, Deniz'den aldığı darbeyi avantaja çevirmeyi başarabilecek midir?


Star Tv Avlu 36. bölüm full izle (Avlu yeni bölüm izle) 

Avlu yeni bölüm izle (Avlu 35. bölüm Star Tv izle)


Star Tv Avlu dizisi konusu ne? Avlu oyuncu isimleri


Star TV'nin yeni dönem dizilerinden biri olmaya aday Avlu dizisinden 3 fragman geldi. Avlu konusunu ele alacak olursak dizi, yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu'da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.

Tüm Aktüel Haberleri FutbolArena'da!


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!