comScore

Atiker Konyaspor Atiker Konyaspor

Konyaspor'da Galatasaray mesaisi sürüyor

04 Ekim 2017, Çarşamba 10:31
Konyaspor'da Galatasaray mesaisi sürüyor

Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 8. hafta karşılaşması kapsamında sahasında ağırlayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

FutbolArenaSüper Lig'in 8.haftasında iç sahada Galatasaray ile karşılaşacak olan Atiker Konyaspor, dün akşam saatlerinde Kayacık Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.


Konyaspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor


Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay gözetiminde yapılan antrenmana ülke milli takımlarında bulunan oyuncular Serkan Kırıntılı, Lebogang Manyama, Nejc Skubic, Wilfred Moke'nin yanı sıra tedavi olan Ömer Ali Şahiner, Vedat Bora ve Eren Albayrak katılmazken, Amir Hadziahmetovic takımdan ayrı çalıştı.

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan çabukluk ve koordinasyon hareketleri ile devam etti. Futbolcular pas çalışması ve topla oynanan oyun ile antrenmanı tamamladı. Yeşil beyazlı takımda futbolcuların neşeli görüntüsü teknik heyet ve yönetimi sevindirdi.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!