comScore

Atiker Konyaspor Atiker Konyaspor

Konya yıkıldı! Aykut Kocaman'dan flaş sözler: 'Yazık!'

29 Aralık 2019, Pazar 19:23
Konya yıkıldı! Aykut Kocaman'dan flaş sözler: 'Yazık!'

Konyaspor, Süper Lig 17. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a son saniye golüyle 2-1 mağlup oldu. Aykut Kocaman son haftalardaki kötü gidişat ve ligin ikinci yarısı öncesine dair takımın genel durumu hakkında konuştu. 

FutbolArena - Konyaspor, 2019 yılını mağlubiyetle kapadı ve kötü gidişata dur diyemedi. Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen yeşil beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında 90+5'te Papis Cisse'nin golüne engel olamadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. 

Konyaspor'un, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında aldığı 2-1'lik mağlubiyetin ardından galibiyet hasreti 10 maça çıktı. Konyaspor taraftarları üst üste alınan kötü sonuçlardan dolayı tepkisini devam ettirirken, teknik direktör Aykut Kocaman hakem kararlarıyla ilgili sitemde bulundu. 
Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman maçın ardından yaptığı açıklamada, " Bugüne kadar 16 haftada hakemler hakkında herhangi bir şey söylemedim. Ama bugün maç içerisinde o kadar kırılma anlarında verdiği ve maçın kaderini etkileyecek kararları oldu ki… Kalecinin ceza sahası içerisinde ayağa müdahalesini sahadaki hakemler görmediyse VAR başındaki hakemler görmeliydi. Ama onların zaten saha içerisindeki performansları kötü VAR başında da aynı performansı devam ettirdiler. Yazık!" ifadelerini kullandı. 

"DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPARAK YOLUMUZA BAKACAĞIZ"

Aykut Kocaman sezonun ikinci yarısı öncesine dair yaptığı açıklamada, "6 maçlık seri sonrası oyun ve sonuçlar anlamında bir toparlanma sürecine girmiştik. Bu sürecin son maçı A.Alanyaspor maçıydı. Bugün 1-0 öne geçmemize rağmen A.Alanyaspor taraftar desteği ile daha istekli oynadı. Ve maçı kazanmaya daha yakın taraftı. Bugün maçta 1 puana oldukça yaklaşmıştık. Ama son anlarda gelen golle kaybettik çok üzgünüz.  Şimdi sezonun ilk yarısını tamamladık. Bir durum değerlendirmesi yaparak yolumuza bakacağız." ifadelerini kullandı. 

Konyaspor Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!