comScore

Atiker Konyaspor Atiker Konyaspor

Ali Çamdalı "Hedefimiz Türkiye Kupası" - Konyaspor Haberleri

07 Nisan 2017, Cuma 17:40
Ali Çamdalı

Atiker Konyapsor kaptanı Ali Çamdalı, Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini söyledi.

FutbolArena - Türkiye Kupası'nda Sivasspor'u 3-2 yenerek yarı finale yükselen Konyaspor'da hedef Türkiye Kupası'nı kazanmak.

Atiker Konyaspor'lu futbolculardan Ali Çamdalı, Ali Turan ve Selim Ay Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu'nda 'Konya Kitap Günleri' etkinliğinde öğrencilerle buluştu. 
ALİ ÇAMDALI: "KUPAYI TARAFTARLARA HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ"

Tecrübeli oyuncu hedefe bir adım daha yaklaştıklarını belirtirken, kupayı taraftarlara armağan etmek istediklerini de söyledi. Çamdalı, "Ligin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası da hedeflerimiz arasında vardı. Çok şükür yarı finale yükseldik. Zor bir maçı geride bıraktık. Şu an yarı final ilk maçına kadar 3 haftalık bir süreç var. Önümüzde önemli bir Kasımpaşa maçı var. Bu maç kupa için de iyi bir sınav olacak. Bu maçı atlatıp tekrar kupaya odaklanacağız" dedi.

KONYASPOR'UN SÜPER LİG'DE HEDEFİ NE?

Süper Lig hedefleri hakkında da konuşan Ali Çamdalı "Ligde 8 maçımız var. Matematiksel olarak baktığımızda 50 puan hedefini de geçebiliriz. Fikstür avantajlı gibi duruyor. Ama bu kağıt üzerinde böyle. Sahada işler farklı oluyor. Ben 50 puan hedefini yakalayacak güçte olduğumuza inanıyorum. Çünkü her iki kulvarda da iyi işler yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!