comScore

Arsenal Arsenal

Mesut Özil'in annesi ve abisi konuştu: "Bu karar"

24 Temmuz 2018, Salı 15:48
Mesut Özil'in annesi ve abisi konuştu:

Mesut Özil'in annesi ve abisi, yıldız futbolcunun Almanya Milli Takımı'na veda etmesiyle ilgili konuştu.

FutbolArena - İngiltere Premier Lig'de Arsenal forması giyen Mesut Özil, 2018 Dünya Kupası öncesinde ve turnuva boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü için eleştirilmiş ve tepki çekmişti.

Yıldız oyuncu, yaptığı açıklamayla Almanya Milli Takımı'na veda ettiğini duyurmuştu. Mesut Özil'in kararı sonrası annesi ve abisinden de açıklama geldi.
"OĞLUMUN KARARÍNA SAYGÍ DUYUYORUM"

A Spor'a konuşan Mesut Özil'in annesi Gülizar Özil, "Oğlumun kararına saygılıyım. Onun arkasındayız" dedi. Yıldız futbolcunun abisi Mutlu Özil ise, "Mesut ile uzun uzun konuştuk ve sonunda böyle bir karar aldık. Türk halkına ve Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mesut'un morali çok iyi. Biz kendisini destekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

'MESUT ÖZİL İLE GURUR DUYUYORUZ'

Köylüsü Serdar Öztürk ise çocukken Mesut Özil ile birlikte köyde futbol oynadıklarını söyledi. Özil'in çok değerli bir insan olduğunu ifade eden Öztürk, "Mesut Özil ile gurur duyuyoruz. O bizim gurur kaynağımız. Kendisi milli takımı bıraktığını açıkladı. Kendi kararı, saygı duyuyoruz. Köyümüze geldiğinde onunla gurur duyduk. Baskılarla ona haksızlık edildi. Almanya'nın aldığı Dünya Kupası'nda onun büyük katkıları vardır. Bir nevi nankörlük gibi bir şey oldu. Mesut'u sonuna kadar destekliyoruz ve arkasındayız" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!