comScore

Arsenal Arsenal

'Oldu mu şimdi Ramsey?' - Arsenal Haberleri

10 Mart 2016, Perşembe 09:23
'Oldu mu şimdi Ramsey?' - Arsenal Haberleri

Arsene Wenger'den sakatlık tepkisi!

FutbolArena - 5 resmi maçtır galibiyet yüzü göremeyen Arsenal, İngiltere Federasyon Kupası 5. Tur tekrar mücadelesinde ilk maçta yenişemediği Hull City karşısında 4-0 galip gelerek adını bir üst tura yazdırdı.

Fransız golcü Olivier Giroud'nun hem ofansif hem de defansif anlamda fazlasıyla yıldızlaştığı maçın 57. dakikasında Arsenal savunmasından Gabriel Paulista'nın yerine oyuna giren orta sahanın çalışkan ismi Aaron Ramsey, 73. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Yazın Fransa'da düzenlenecek olan Uefa Avrupa Şampiyonası öncesi ülkesi Galler Ulusal Futbol Takımı'nın da en önemli kozlarından birisi olan Aaron Ramsey'nin oyuna girdikten yalnızca 16 dakika sonra sakatlanarak çıkması birçok farklı cephede morallerin bozulmasına sebep oldu.

Arsenal'ın Premier Lig şampiyonluk yarışında üst üste darbeler aldığı bugünlerde bir kez daha sakatlık problemleriyle boğuşan Arsene Wenger, savunmadaki 2 önemli ismi Laurent Koscielny, Per Mertesacker ve hatta Gabriel Paulista'nın sakatlıklarıyla fazlasıyla bozulan morali sonrası kendisini en çok düşündüren sakatlığın Aaron Ramsey'nin kisi olduğunu dile getirdi.

Yenetekli olduğu kadar da sakatlık konusunda talihsiz bir oyuncu! 

Sakatlık problemi yüzünden sezon başında da birkaç maçı kaçıran 25 yaşındaki yetenekli ve çalışkan Galli orta saha oyuncusu Aaron Ramsey'nin kalça, kuyruk sokumu tarafındaki sakatlığı Arsenal'ın git gide artmaya başlayan sakat oyuncu listesini kabartmaya başladı.

Öyle ki Arsene Wenger yönetimindeki Arsenal'da kaleci Petr Cech'ten, savunmacılar Laurent Koscielny, Per Mertesacker, Gabriel Paulista, orta sahadan yazımızın konusu olan Aaron Ramsey, Alex Oxlade-Chamberlain, yine orta sahadan bu sezon verim verememiş olsa da adeta bir beyin görevi gören Tomas Rosicky, sezonun en flaş isimlerinden Santi Cazorla, tıpkı Tomas Rosicky gibi bu sezon verim verememiş bir diğer orta saha oyuncusu Jack Wilshere akla ilk gelen ve oldukça önemli sakat oyuncular arasında yer almakta.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!