comScore

Antalyaspor-Trabzonspor canlı izle, Antalyaspor-Trabzonspor şifresiz izle (Antalyaspor-Trabzonspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

08 Aralık 2019, Pazar 16:21
Antalyaspor-Trabzonspor canlı izle, Antalyaspor-Trabzonspor şifresiz izle (Antalyaspor-Trabzonspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Antalyaspor-Trabzonspor Süper Lig 14. haftasında karşı karşıya gelecek. Antalyaspor-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Antalyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Antalyaspor-Trabzonspor canlı izle, Antalyaspor-Trabzonspor şifresiz izle şeklinde arama yapanlar için Antalyaspor-Trabzonspor beIN Sports canlı yayın bilgileri haberimizde. 

FutbolArena - Süper Lig 14. haftasında Antalyaspor  ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Antalyaspor-Trabzonspor maçı saat 16:30'da başlayacak. Antalyaspor-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Antalyaspor-Trabzonspor maçının 11'leri belli oldu. Antalyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Antalyaspor-Trabzonspor canlı yayın bilgileri ve Antalyaspor-Trabzonspor maçına dair tüm gelişmeler haberimizin devamında. 
 

Antalyaspor-Trabzonspor maçı ilk 11'leri


Antalyaspor'un ilk 11'i: Ferhat, Diego, Eren, Doğukan, Gustavo, Mukairu, Fredy, Ufuk, Celustka, Nazım, Hakan

Trabzonspor'un ilk 11'i: Uğurcan, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Campi, Kamil Ahmet, A. Parmak, Obi Mikel, Nwakaeme, Yusuf, Sturridge, Sörloth
 

Antalyaspor-Trabzonspor Süper Lig Puan Durumu


Süper Lig'de geride kalan 13 haftada 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alanve topladığı 23 puanla zirve takibini sürdüren Trabzonspor, Antalyaspor ile karşılaşıyor. Trabzonspor ile Antalyaspor Süper Lig'de 47. kez karşı karşıya gelecekler. Söz konusu karşılaşmalarda bordo-mavililerin 28, Antalyaspor'un ise 8 galibiyeti var. 11 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Karadeniz ekibinin attığı 84 gol karşılık, kırmızı beyazlılar ise 44 golle karşılık verdi.
 

Antalyaspor-Trabzonspor maçı istatistik haberleri


Bordo-mavililer bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçta 1 kez yenildi. Trabzonspor, dış sahada oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Attığı 10 gole karşılık ise kalesinde 7 gol gördü. Karadeniz ekibi Kasımpaşa ve Fenerbahçe maçlarından 1-1, Başakşehir ile de 2-2 berabere kalırken, Çaykur Rizespor'u 2-1 ve MKE Ankaragücü 3-0 mağlup etti. Sivasspor'a ise 2-1 mağlup olmuştu. (İHA)
 

Antalyaspor-Trabzonspor maçı haberleri


Trabzonspor'un, Antalyaspor maçı öncesi gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Alexander Sörloth için sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Teknik Direktör Ünal Karaman, futbolcu kafilesi ve Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar yeni yaşına giren Sörloth'u tebrik ettiler. Sörloth bu sezon Trabzonspor formasıyla ligde oynadığı 13 maçta 8 gol atarken, 3 asist yaptı. Golcü futbolcu tüm kulvarlarda ise 22 maçta 11 gol atarken, 4 asist yaptı. 
Trabzonspor, Galatasaray karşısında en farklı galibiyetini 1 Eylül 2018'de Trabzon'da oynanan lig maçında 4-0'lık sonuçla aldı. Galatasaray ise Trabzonspor karşısında en farklı galibiyetini 26 Mayıs 2001'de İstanbul'daki lig maçında 4-0'lık sonuçla elde etti. 15 Kasım 1998'de İstanbul'da Trabzonspor'un 5-3 kazandığı lig maçı, iki takım filelerinin toplam 8 kez havalanmasından dolayı taraflar arasındaki en gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti.
 

Antalyaspor-Trabzonspor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 14. haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Antalyaspor-Trabzonspor haftanın maçı saat 16:30'da başlayacak. Antalyaspor-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Antalyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler Antalyaspor-Trabzonspor maçının başlamasına kısa süre kala Antalyaspor-Trabzonspor canlı izle, Antalyaspor-Trabzonspor şifresiz izle, Antalyaspor-Trabzonspor bein sports izle, Antalyaspor-Trabzonspor bein sports canlı izle, Antalyaspor-Trabzonspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapıyor. Antalyaspor-Trabzonspor maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!